Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlogGazda

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai srácok szó szerint tablettel és okostelefonnal a kezükben nőnek fel, de hogy védjük meg őket a káros tartalmaktól, vagy akár az internetes zaklatóktól? A teljes tiltás biztos nem vezet semmi jóra, és az sem túl életszerű, hogy mindig ott legyünk mellettük, amikor épp rákattintanak valamire.…..
A lehető legegyszerűbb beépíthetőséget a honlapra, vagyis azt, hogy a hírlevélre való feliratkozásnál ne csak egy egyszerű űrlapot adjon a rendszer, hanem - ha kérem, akkor - végezze el a beírt mezők validálását is.Nem elég, ha az elküldés után kap a leendő vevőm, hogy…..
Ideje életet lehelni bele...A blogommal a célom az, hogy összegyűjtsem, hogy mi kell egy jó autoresponder programba.De akkor kezdjük azzal, hogy mit is jelent az autoresponder név.Szabad és inkább logikus fordításban automatikus hírlevélküldő rendszert jelent.Egy olyan programot, ami…..
Olvasd el, hogy mi a véleményük azoknak a felhasználóknak, akik ilyen progamot vettek, vagy béreltek.Aztán várom a véleményeket!Venni, vagy bérelni?Fizetni, vagy ingyenes?   ..