Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vihor

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet pozitívan is nézni azt, ha esetleg eljönne a világvége és egyedül vagyunk: Nincs sorban állás a boltban, ráadásul bemehetünk úgy az üzletbe, hogy berúgjuk az üveget, nem kell beérni reggel a munkába, ingyen van a benzin, nincsenek Pumped Gabóék a képernyőn, nem kesergünk, hogy megveri a…..
Érdekes kérdés, hogy miért kell filmes lista a börtönös alkotásokról? Nos, azon túl, hogy sokan szeretjük az ilyen típusú filmeket, kétségtelenül színvonalas, érdekes és szórakoztató művek tartoznak ebbe a kategóriába. Persze a különböző filmes listák összeállításakor két kérdés mindig felvetődik az…..
Testépítők mindig voltak és mindig is lesznek, a kérdés, hogy hogyan változik az évek során a sportolók összetétele, technikája, izomtömege és formája. A mai posztunkban visszamegyünk 20-30, de néhol akár 70 évet is az időben, hogy megnézzük, hogy akkoriban kiktől esett le az…..
Szerdán a Gémklubban, Viktornak hála, Laci és Ábel társaságában végre kipróbálhattam a Frescot. A Spiel des Jahres-szel is hírbe hozott, hazai körökben dicshimnuszokkal övezett játék, valóban remek volt. Mindhárom kiegészítőt bevetettük, így egy közepes nehézségű gémer…..
A mai napom se úgy alakult, ahogy eredetileg elterveztem. Úgy gondoltam, szépen kialszom magam, aztán délelőtt nekilátok az újabb Trónok harca évadnak. Igen ám, csakhogy miután tegnap idén először jutottam haza a családommal a szüleimhez, az este hosszadalmas, jóízű…..
vihor 2013.04.01 15:14:46
Scrap Iron, Kevin Landry gépe: 197,46 km/óra Sokan keresték már a választ a kérdésre, hogy mi hajtja az embert egyre gyorsabban, egyre magasabbra? Miért nem elégszünk meg azzal, amink van, miért keresünk újabb és újabb kihívásokat ha már elfogytak a régik? Becsvágy? Hírnév?…..
Ha már nyár, akkor kötelességünknek érezzük, hogy szóljunk egy szót a rövidnadrágokról is, ugyanis mostanában elárasztották az utcákat, a boltokat, a street style és a DIY blogokat is ezek a darabok.Nehéz megtalálni a tökéleteset, nagyon könnyen mellé lehet lőni egy-egy…..
vihor 2012.06.06 11:19:09
Tíz perccel hosszabb lett az évadzáró egy szokványos epizódnál, ráadásul kivételesen Merthin is kiesett a képből, úgyhogy igencsak rá kellett gyúrnunk, hogy "időben" készen legyünk a felirattal. Hajnali ötkor keltem, hogy még meló előtt megnézhessem a részt, és délben - a…..
Meg kell vallanom őszintén, azok közé tartozom, akik kifejezetten örülnek annak, hogy a sorozat készítői eltérnek a regényfolyam betűjétől, és nem csak azért, mert két teljesen különböző művészeti ágról van szó, elkülönülő formanyelvvel, horizonttal. Egyszerű, az…..
vihor 2012.05.21 19:02:42
Az ugandai filmes piac dinamikus növekedését jelzi, hogy az idáig bemutatott blockbuster produkciók gazdája egy erős konkurenciát kapott. A Busega Boys Production máris egy olyan filmet mutatott be, amely már így februárban is simán megnyerte nálam az év tűzpárbaja díjat! A…..
vihor 2012.02.11 16:32:30
A világvégén minden lepukkant kis kocsmában ül egy borostás Marlboro man , aki a dohányzás elleni törvények miatt már nem cigizhet a filmben de inni még ihat! Ruhája elegánsan szakadt, trikója foltos az izzadtságtól, de valószínűleg a világ legerősebb koncentrátumú Old Spice…..
vihor 2011.12.28 20:25:34
            Három per is befejeződött az elmúlt hetekben/hónapokban, amit fogyasztóvédő szervezetek indítottak a Magyar Telekom (MT) ellen, az adott esetben érvényes általános szerződési feltételek (ászf) hatályon helyezése miatt. A mérleg inkább a MT felé…..
Ulf a nagy germán harcos ezer éves álmából felébredve meghágott egy nőstény billencset, majd feleségül vette és nyitottak egy kis pékséget Dietzenbachban. A család hamarosan gyarapodott és megszületett a kis Götz Otto, aki anyukája arcát örökölte. Mai sztárunk a 198 centis…..