Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bostor

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tardai történetek Nyolcvankettő 2009.12.18 10:00:00
Beszarsz, bazmeg, megvan a Kismisike! Konkrétan a Misi is beszart, azt mondja, annyit rikácsolt a szülésznő, hogy nyomja, nyomja, rá meg már a hajnali riasztástól, hogy Mihály-Mihály, elfolytam, hozz egy türcsit, ne is-ne is, a lila sporttáskát, rájött a beszarás, nem csak a…..
Tardai történetek Nyolcvanegy 2009.12.11 13:00:00
A halál geci szomorú. Pláne, ha egy spanod adja be a kulcsot. El is megy a kedved mindentől, baszod. Még azon se' röhögsz, hogy a Bandi véletlenül kimaradt a koporsóból, azt' a hat gyökér, akik a nagy bánatra széticázták meg spurizták az agyukat, arról dumálnak a temetési…..
 „Íme Kicsi (a valóságban középtermetű) 2 éves lány kutyus. Kölyökkora hányatott volt, részeges gazdája éheztette, verte. A sorsa azonban jóra fordult: a kutyust a szomszédok megmentették, és befogadták" - írta nekünk Szilvi. "Végleges gazdija a 12 éves…..
"Gondoltam, ilyen videótok annyira nincs az oldalon (megemlékezés), kedves kutyánk, Kenny fotóiból áll össze, nagyon aranyos kis állat, megemlékezve róla, mert szegény elpusztult az idén" - írta nekünk Kálmán.  ..
"A képen Benőke látható, aki a pécsi Misina menhely lakója. Én hetente többször látogatom, mert teljesen beleszerettem" - írta Ildikó. "20 cm hosszú, 8 cm magas. Arany szívem olyan picike, hogy a rácson fel kellet másznia, hogy észrevegyük (persze úgy is…..
Ha már ütöttetek el állatot, tudjátok, milyen szörnyű érzés, hogy nem tehetünk semmit. Ha az állat azonnal elpusztul, a legtöbben valószínűleg otthagyják. De mi van, ha menthető? Mit tehetünk, ha közvetlenül vagy akár közvetve ilyen helyzetbe kerülünk. MM egy hasonló eset…..
bostor 2009.02.11 11:34:01
Pár évvel ezelőtt Fóton kanyarodtam volna ki balra a főútra, amikor az orrom előtt ütöttek el egy husky-t (egy esküvői menet egyik autója...). A kutya leült az út közepén, eszeveszetten elkezdett vonyítani, a kocsik meg csak kerülgették. Mivel van két kutyám, nem tudtam tétlenül nézni, odarohantam hozzá, hogy mi lehet, kicsit vérzett a szája és láttam a szemében, hogy nem teljesen tiszta a világ most számára. Érdekes módon, senki le se sz@rt, hogy mit csinálok az út közepén a kutyával. Mivel a kocsit a mellékutcában hagytam, nem tudtak tőlem behajtani, ezért félre kellett állnom. Mire visszamentem a kutyához, elszaladt (hozzáteszem, nyakörv volt rajta, az út menti ház udvarán meg néhány ember hozzám hasonlóan végignézte az esetet - persze tétlenül, hiába kérdeztem tőlük, ismerik-e a kutya gazdáját, csak vonogatták a vállukat).
Számomra az volt a tanulság ebből az egészből, hogy az emberek (tisztelet a kivételnek), nemhogy egy elütött állatnál, de egy elesett, bajba jutott embernél sem állnak meg. Mindenesetre nagyon megrázott a dolog, sokáig a fejemben volt még a kutya vonyítása, és azt gondolom, hogy igenis segíteni kell, az állatok megérzik, ha úgy közeledünk hozzájuk, és nem hiszem, hogy abban az állapotukban rátámadnának az emberre.
"A kutyus neve Pajkos. Az első képen (időrendben), amelyiken a linóleumon kuporodik 8 hetes. A másodikon, amelyiken nagy szemeket mereszt a lencsébe, azon kb 1 hónappal idősebb" - kezdte levelét Dóra. "Azon, a melyiken kint van és süt rá a nap, kb. még plusz egy…..
Az Upside Down Dogs cukioldal nyomán meghirdetett fejjel lefelé minden kutya vigyorog pályázatunkra három csodás kép érkezett. Ezekre szavazhatnak most kedves olvasóink. A képek alatt nyomjanak gombot, kinek jár a cukipóló? Tigris Cuki Pontagyú Suzy   ..
Legújabb kedvenc cukiszájtunk az Upside Down Dogs, ahol egész egyszerűen különböző okból fejjel lefelé helyezkedő vagy hanyatt fekvő kutyák fotóit láthatjuk, mindenféle kommentár nélkül. De hát nem is kell semmit mondani, elég ha csak megnézzük, milyen normál szemszögből…..
"Sajnos a vakut kellett használnom, mert a vödör, vagyis a tartózkodási helye meglehetősen alulvilágított, illetve mivel Luca Cica teljesen fekete, még nappali fénynél sem lehet belőle semmit látni a fotókon" - írja bigwhite...
"Ismerősünk egy reggel a kerítésére szatyrot talált felakasztva. Azt hitte, hogy valamelyik szomszéd gyümölcsöt kuldott, pedig dehogy. Amikor kinyitotta, három kiskutya volt a zacskóban. Az egyiket anyósomék fogadták örökbe, a Bogár nevet kapta. Sajnos hiába kapta meg azonnal…..