Regisztráció Blogot indítok
Adatok
player

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A body building az a sport, amelyben minden szobanövény szakértőnek hiszi magát, és a szakértés körülbelül egy szóban merül ki: szteroidok. Nekik nem is adnám fel házi feladatnak a BBTv adásait, nézzék inkább a Mindentudás egyetemét. A bodybuilder.hu videómellékletében a…..
player 2006.04.20 19:33:15
Nos, szerintem jó a bbtv és szeretjük a Bunnyt a „hülye” stílusával együtt. Az hogy néhány hónap alatt többet tanultam meg a testépítésről , mint az évek óta konditerembe járók 90%-a , az legnagyobbrészt Bunnynak és a rovatának köszönhető.A szponzoroknak szerintem magánügyük, hogy miért adják valamire a saját(!) pénzüket de azért elmondom: csak az én ismeretségi körömből hárman rendeltünk eddig az egyik szponzortól tojáskészítményeket…..A bbtv nélkül azt sem tudtuk hogy létezik ilyesmi.
Az hogy véleményt mond egy edzésmódszerről kinek fáj? Aki aszerint csinálja majd úgyis meglátja jó-e neki és ha igen azzal bebizonyíthatja mindenki másnak is a módszer hatékonyságát. Bunny ismeri annyira a testépítő élmezőnyt, hogy ha ő azt mondja nem a hst szerint edzenek, akkor úgy is van. Persze az is igaz , hogy nem csak a versenyzőket kell nézni mert az átlag testépítő(csúnya szóval gyúrós) nem ugyanazt akarja amit a versenyzők tehát nem feltétlenül kell másolni az ő módszereiket ,de ha nekik megy a hagyományos módszerekkel akkor talán nekünk is. Érdemes inkább az ismerőseinket figyelnünk akiket nap mint nap látunk az edzőteremben és a saját szemünkkel lemérhetjük mennyit fejlődtek. Akin pedig meglátszik a fejlődés azt érdemes utánozni. ENNYI
Bunny ki mert állni a kamera elé és megmutatta hogy néz ki , hogyan edz. Mindenki eldöntheti szabadon hogy hallgat-e rá.
Mi az olvasói/nézői tiszteljük ezért és a hasznos tanácsaiért!!