Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LÁSZLÓ

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasóinknak bizonyára feltűnt, hogy túl sokat nem foglalkozunk a magyar Nb1 eseményeivel. Vannak persze kivételek, mint diósgyőri vendégszerzőnk írásai, vagy épp a mostanában elmaradozó kispesti gondolatok teleregény, nem is beszélve a nagyszerű Betta tippelésekről.…..
Jobbegyenes Schiffer igaza 2014.04.09 16:40:51
Rettenetes dühbe gurult Kálmán Olga, miután műsorában a parlamenti küszöböt a baloldali összefogásból kimaradva is megugró LMP társelnöke, Schiffer András nem tartotta kiemelten fontos témának a német megszállás emlékműve körül kialakult hisztit; hovatovább bátorkodott…..
Kedves Magyarország, drága Magyarok! Mindenekelőtt engedjétek meg, hogy őszintén gratuláljak a vasárnapi showműsorban nyújtott eredményetekhez. Öröm látni, hogy hőn szeretett pártunk, a Fidesz, bár számszerűen a szavazatok 50%-át sem szerezte meg, ismét a parlamenti helyek kétharmadához jutott…..
Régebben, ha ide tetszettek klikkolni, akkor feljött egy videó, amin Király Linda átértelmezi a Himnuszt, márminthogy elfelejti a szöveget, és a közönség segítségét kéri, mert "hát nem magyarok vagyunk mind?" vagy valami hasonló indokkal, sajnos nem elérhető a videó, így nem…..
Azt megszokhattuk, hogy Hajdú Péter és Puzsér Róbert egymást anyázza a facebookon, sőt, a cicaharc néhol egészen szórakoztató is tud lenni. Arra is volt már példa, hogy valami fajsúlyosabb médiaszemélyiség, újságíró, sőt tán még politikus is véleményt nyilvánított a…..
Érdekes jelenségnek lehetnek tanúi a nézők vasárnap 18:55-kor az m1-en, Orbán Viktor a Duna TV-be száműzött* Betlen Jánosnak ad interjút abban az idősávban, amikor Obersovszky Péternek menne A lényeg című műsora. A riporter személyéről szóló információinkat Szabó László, az MTVA kommunikációs…..
Bár a II. kerületi időközi országgyűlési választás érvénytelenségéről nem a köztévé Híradója tehet, valószínűleg egy kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy a választóknak elmenjen a kedvük ettől az egésztől. A szombat esti fél nyolcas Híradóban ugyanis egy az egyben…..
Amikor a harmadik stúdióvendég, az Érdektelen Holland Dobos a kezébe vett egy PVC-ből készült csőnek kinéző tárgyat és azt mondta: "Ez valójában egy PVC cső!", mire D. Tóth Kriszta azt válaszolta: "Hú, jaj!", Taki bácsivá váltam a Szomszédokból és azt…..
Paolo Sousának rettenetes sebességgel el kell húznia a csíkot, és legkevésbé azért, mert lefejelt valakit egy sörmeccsen. Gyorsan szögezzük le: Sousa bólintásából azért lett ekkora sajtócirkusz, mert a portugál nem egy hentest vagy egy fogorvost fejelt le, hanem olyasvalakit,…..
Nemzeti Sport újságíróját lefejelte Paulo Sousa, a Videoton edzője. Egy barátságos meccsen. A szakújságíró szemöldöke felszakadt, az incidens után rendőrségi feljelentést tett, a sebet pedig három öltéssel kellett összevarrni a Fiumei úti baleseti intézetben. Ennyi.…..