Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagyu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Népes rokonság 2006.12.12 00:16:00
Egy mondat egy hírből:A helyszínen összegyűlt a beteg népes rokonsága, akik halállal fenyegették meg a mentősöket, ha a férfi nem marad életben - közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.Találós kérdés:…..
Fodor Gábor bebootolt, felébredt ezeréves álmából, és szemmel láthatóan SZDSZ-elnök szeretne lenni. Fodorról ugyan csak homályos emlékeink lehetnek, mivel mély csendben töltötte az elmúlt éveket, de az látszik, hogy kivel vagy mivel kell megküzdenie. Két jelölt lesz,…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..