Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbcar

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbálom összegyűjteni a nagy és használható felhőtárolókat. Magam részéről azokat létesitem előnybe amiknek van mobil telefonra app és PC-re is. Alapból 5 Gb tárhelyet kapunk amit különböző módszerekkel egészen 20Gb-ig tudunk bőviteni. Ami ellene szól, hogy 100Mb fájl…..
A Suzuki Swift 2014-re egy minimális faceliftet kap. A képen szembetűnö az első lökhárító módosulása, mégpedig a Ledes napfény megjelenése. A képen látható autók a tükörbe integrált és elektromosan behajtható külső visszapillantó tükörrel rendelkeznek, amit…..
Balaton megkerülés 41 évesen? Időre? Igen! Legalábbis én elhatároztam, hogy 41 évesen elindulok egy teljesítménytúrán. Az előnevezés után a cél kitűzésem - menjek végig 10 óra alatt. De ahogy róttam a kilométereket edzés gyanánt egyre inkább megfogalmazódott, hogy menni…..
Elérkezett a várva várt pillanat. 2013.06.01. Napok óta stresszeltem magam, mivel egy hete nem ültem bringán, és az idő szűkössége miatt kevésnek éreztem a felkészülést. De mostmár mindegy elmegyünk és végig csináljuk. :) Reggel 4:45-kor automatikusan felébredtem és eszembe…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
bbcar 2012.03.12 21:38:30
@CoIie: Akkor ezt besz..tam. 50 helyett 110 körül. Baszus ezek a rohadékok csak ezt tudják, de a bűnözőket elkapni nem!
Tavaly átadtam egy autótolvajt, 4 óra múlva már kint volt, most meg ellenem is nyomoznak.
De az hogy a károsultnak ellopták az autóját augusztusban és novemberbe még nem körözték az nem gond...!
Ők mindent megtehetnek!!!