Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(lupus)

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Watchup nem érti, mi sem, ha valaki bennfentes olvassa, kicsöpögtethetné az információt, hogy mi volt a szerdán az elátkozott pláza teszkójában tapasztalt furcsa események oka. Alant a törénet, még pár képpel: Tegnap 7 óra körül jártunk ott, és pelenkát akartunk venni, de az…..
Kinek áll ez érdekében? Több Naiv Ügyfél arra panaszkodott, hogy jó ideje képtelenség klipeket és más hülyeségeket nézegetni a UPC rabszolgáinak. Olvassák el alant ern0 beviagrázott tenyészcsődörrel fenyegető esetleírását, és írják meg, hogy tapasztaltak-e otthon…..
Tudom, az index már előre látta( http://index.hu/gazdasag/magyar/aram070830/), de tényleg erről van szó? Itt az áram/világ vége?Nem egyszer-egyszer történik, hanem naponta legalább 2-3 esetben, hogy csak egy pillanatra megy el az áram, ami pont elég, hogy kikapcsoljanak a…..
Hello Mindenki! Pár zalaegerszegi összeállt, hogy leírja mi az ami igazán bosszantja a hétköznapokban. Amolyan anyázos blog, majd mi jól megmondjuk mi az ami rossz és hogy miért rossz. (És talán azt is, hogy hogyan lehetne jobb, bár az nem biztos.) És ha megmondjuk, akkor mi lesz?…..