Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gergotrento

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gergő Trentoban December 2011.12.13 23:38:06
Hosszú hétvége volt (már megint), mert itt dec. 8-án jön a mikulás. A pénteket is megadták, szóval adott volt négy napnyi szabadság. Zichennel beterveztünk egy bolzano-i és egy verona-i kiruccanást. Végül mindkettő összejött. Együtt sodródtunk a tömeggel már a…..
És szerintetek melyik a leguniverzálisabb, kényelmesebb, praktikusabb, árértékarányosabb mászócipő, amit legtöbbet használtok? Kommentbe bökjétek ide.Nekem a LaSportiva Venom. Egy ideig utáltam, de végül egész jól összenőttünk, annyira, hogy egyszer meg is talpaltattam...
Gergő Trentoban November 2011.11.20 14:54:50
Hát itt az ősz, nincs mese. Reggelente deresek az összehordott levél kupacok és hó van a hegyek tetején. Sajnos síelni még nem lehet, csak néhány gleccseren. A környező erdőknek elképesztő színei vannak, kicsit azokra a giccses amerikai fotókra emlékeztetnek, amiket new…..
Marco barátomat idézve Velencében, azaz a szerelem városában jártam a múlt hétvégén. (Külön sztori, hogy mindig így csajozott Helsinkiben. Amikor megkérdezte egy lány, hogy hová valósi, mindig mélyen a szemébe nézett, majd ennyit mondott: Venice....a lot of water....the city…..
Gergő Trentoban No-pasta Day! 2011.10.28 17:01:44
Ez a bejegyzés az olasz konyha rövid bemutatásáról fog szólni. Rövid bevezetőnek annyit, hogy tegnap estefele arra jöttem rá, hogy a tegnapi nap volt talán az első ittlétem során, amikor nem ettem tésztát. Ez így talán ijesztőnek hangozhat, különösen annak, aki nem bírja a…..
Gergő Trentoban Hétvégék 2011.10.16 23:13:57
Sziasztok! Már jó ideje lógok bejegyzésekkel, most igyekszem pótolni őket. Picit írnék a hétvégékről, hogy mi is történt október eleje óta. Utána az egyetemről, majd a további terveimről lesz szó. Október első hétvégéjén (ha jól emlékszem...) kiautókáztunk…..
Elmondhatom, hogy voltam Bolzano-ban: tegnap átugortunk olasz ismerősökkel. A történet a következő: Nagyon hiányzott már a mászás, ezért őrült mód kerestem valakit, aki mászik és ismeri a helyi viszonyokat. A hétvégén volt egy outdoor expo, ahol találkoztam egy…..
Gergő Trentoban Első napok 2011.09.25 00:16:00
Sziasztok!Itt tudjátok majd követni, hogy mi is van velem itt Trentoban. Egy kis bevezető azoknak, akik nem tudják, hogy miért indult ez a blog: Mesterképzésre jelentkeztem és fel is vettek egy programra (Comparative Local Development), amelynek az első éve itt van Trentoban,…..