Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shepherd68

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden apropó nélkül, csak úgy eszünkbe jutott Lemúr Mikivel, hogy ezen a hétvégén fussunk egy 35 kilométeres kört. Igen-igen, kéne a maratoni felkészüléshez hosszúkat futni, de ez se volt elég indok, mi ezt csak úgy futottuk.Én rápihentem, egész héten nem futottam (lógtam),…..
Shepherd68 2012.09.18 16:42:42
@Lemúr Miki: Most rendezték meg először. A BSI hivatalos felkészítő versenye, de Paks ill. az erőmű szervezte. 3-4 száz futó volt, kellemes szinte családias rendezvény. A szurkolást és az ott élők toleranciáját viszont tanítani kellene:) Befutó plecsnit, bort, technikai felsőt és isteni halászlét kaptunk.Akinek volt nevezése a Sparra féláron inult!
Sikeresnek ítélték a szervezők, így lesz jövőre is.
Csak ajánlani tudom, volt itt rendes domfutás, aszfalt, homokos talaj, befuthattunk az erőműbe, az óvárosba, át egy hotel lobbyján.
Jövőre gyertek el, megéri!
Shepherd68 2012.09.19 07:25:57
@Sekiwake: Elolvastam, jó volt. Majdnem együtt futottunk (3.16 lett).
rróka: kocsival Pestről 1,5 óra. A családdal "futótúristák" vagyunk, nagyon szeretem a vidéki versenyeket. Idén volt Debrecen, Velencei tó, Szekszárd, Siófok, Keszthely, Paks. Kirándulásnak is szuper.
Júniusban úgy tűnt hirtelen mindenki új futócipőt vett, a régiről meg tud már alapos tapasztalatokat küldeni. Az akkor küldött cikkeket a rendszer :) mostanra dolgozta fel, lássuk hát csiripiszli és veelaci futócipő tesztjeit. csiripiszli:Saucony ProGrid Phoenix 5 Tavaly…..
Most abban a korszakomban vagyok (szerintem majd elmúlik), hogy szeretek minden versenyre jelentkezni, ami él és mozog. Volt múltkor egy kérdés a blogomban, hogy hol lehet velem találkozni, akkor szedtem össze a következő két hónapra eső nevezéseimet, én is meglepődtem: április…..
Shepherd68 2012.04.16 12:10:32
A felkészülésem szerves részét képezik a különféle versenyek. Szeretem a hangulatát, a csípős reggeleken a kocsiban öltözést, a gyülekező tömeget, az ismerősöket, az izomlazító krémek szagát, a rajt elött feszült koncentrálást. Amatőr, hobbista futóként jól tudom számomra nincs különösebb tétje a dolognak, soha nem fogok semmilyen világraszóló eredményt elérni, de hát basszus, tagja vagyok egy ELIT TÁRSASÁGNAK, akik rendületlenül és örömmel edzenek, versenyeken indulnak, jól érzik magukat együtt, futó vagyok! Ezt pár éve még nem gondoltam volna magamról. És bizony azért a barátoknak, családtagoknak jól esik "nagy arccal" mutogatni a trófeákat:) és hallgatni a sok szörnyülködést, hogy jaj ez nem hiszem, hogy jót tenne az izületeknek, minek kell ennyire komolyan venni, középkorú vagy, hova rohansz már stb.

Az én listám:
március 25. Rotary félmaraton
április 15. Velencei tókerülés
május 6. Szekszárdi félmaraton
május 19. Siófok maraton
május 27. Keszthelyi félmaraton
szeptember Nike félmaraton
október Spar maraton

Én úgy időzítem, hogy két verseny között legalább két hét legyen. Mindig van 1-2 célverseny, ehhez időzítem a legjobb formát, a többit pedig edzésnek tekintem. Sok tapasztalatot lehet szerezni, így tanulgattam meg a frissítés "trükkjeit", lehet kisérletezgetni a tempóválasztással, a gyorsuló vagy éppen a lassuló taktikával.

Jó volt összefutni hétvégén végre élőben is látni a DK Team alapítóját:) Pár hét múlva Szekszárd. Jó felkészülést! Terved szerint alakult a tókerülés?
Üdv: Shepherd