Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pnoemi89

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már majdnem elfelejtettem, hogy milyen király ez a dal és a cenzúrázatlan (egyeseknek gusztustalan) videó. Tiszta jó kedvet csinál ez a dal. Küldöm mindenkinek, aki ezen a reggel kénytelen kikelni az ágyból!  ..
Pnoemi89 2011.09.20 21:47:54
@Lófasz Hadnagy: Jajj nem azért írtam. xD
Nem mondanám am magam technikai beállítottságúnak, mert .... na szóval lány vagyok, sztem ez elmond mindent.
Egyetértek am veled. :) Csak azért írtam amit írtam, mert most csinálom én is és eszméletlen hogy most mennyibe tartok árba. :S Eszem megáll.

Köszi a javítást, hiába voltam jó nyelvtanból és helyesírásból ez a mai sok modern msn, meg chat, hát eszméletlen hogy mennyire romlik tőle az ember helyesírása. :)
Anno a Rossz PC Játékok Sorozat utolsó nyereményjátékánál ugyebár egy szponzor segítségével kiosztottunk jó pár "Crazy Chicken Kart 2"-t és én is kaptam egy példányt. Ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Nagyban összefügg azzal is, hogy szinte mindig…..
Pnoemi89 2011.09.19 13:14:29
@TharBael: Szia! Mennyi RAM-os a géped? Mert lehet az a bibi. Én pl. azért nem telepítem gépemre fel a windows 7-et, mert 1GB RAM-os a gépem, és akkor sok játékkal nem tudnék játszani. :(
Pnoemi89 2011.09.19 16:55:38
@TharBael: Jah bocs. :D Akkor valószínűleg kompatibilitási hibája lehet. De ha nagyon sokszor próbálkozol akkor sikerül játszani vele. Én úgy csináltam, hogy amikor levitte jobb katt és játék indítása. Ha mákod van akkor elindul, de akkor sokáig játssz vele, mert nem bizti h következőre is sikerülni fog. :D Sok sikert! ;)
Blogolkodom, tehát vagyok Konyec 2011.09.15 10:24:00
2011 nálam az „Adj esélyt magyar filmeknek” éve lehet, mert szerintem még életemben nem néztem annyi magyar filmet, mint idén. Ez nagyban köszönhető az „Indavideó film” kezdeményezésnek, de azon kívül is érdekességből megnézek honi alkotásokat. DVD-n…..