Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arshavin23

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A problémák nem oldódnak meg, a problémák megoldásra várnak. Ez a bölcsesség jutott eszünkbe a Franciaország - Egyesült Államok barátságos meccset nézvén. Mindjárt elmagyarázzuk, de előbb foglaljuk össze, mi történt. Franciaország nyert 1-0 arányban. Nem mondhatni, hogy…..
arshavin23 2011.11.14 14:19:46
Azért a sagna-abidal párosnál nem mondanám még jobbnak a debuchy-mathieu párt, bár kétségtelen, hogy nem rosszak. Szerintem amúgy kaboul és koscielny teljesen jó alternatívák lehetnek hátulra, koscielny az arsenalban igen meggyőző teljesítményt nyújt, tényleg kár hogy csak most lett beválogatva, így hogy 2 meccs maradt májusig nem hinném hogy elég idő lesz integrálni ebbe a csapatba.. és sajnos tény, hogy a beválogatható 8-10 védő közül a legtöbben közel azonos szinten vannak és jó nagy kérdőjel mi lesz ezen a téren, szerintem azért alapvetően a sagna,rami,mexes,abidal 4es rendben van egyelőre.
Ami a középpályát illeti, szerintem A Diarrát most már el kellene felejteni. Emellett szerintem Nasri remek formában van és ha középen kapna lehetőséget, tökéletes karmester lehetne idővel/akár már most is. Menez szerintem alap az egyik szélen a másik szélre meg jó kérdés hogy ribery/malouda/valaki más lenne-e a legjobb, ezt gondolom majd a forma dönti el. Riberyvel számomra érthetetlen mi történt, egyik pillanatról a másikra világklasszisból balfasszá változott, nagyon sajnálom, mert néhány éve szerintem kérdés sem volt, hogy ő lehet az új vezér... Martin cserének egyelőre jó, de rá nem lehet szerintem csapatot építeni még. Benzema, Remy pedig akkor elől, szerintem jó a 2 csatáros megoldás, és akkor még Gameiro/Anelka:)) szóba jöhet csereként.
Szóval igen, nagyon kellene a csapatnak egy fasza formában lévő Gourcuff (tartok tőle, hogy ez csak vízió marad) meg egy kemény vkp M'Vila mellé, én Diabyt abszolút nem tartom elégnek ahhoz, hogy kezdő legyen, bár jogos a kérdés, hogy akkor ki legyen az.. Briand-nal mi a helyzet amúgy? Gignac is jó gyorsan eltűnt... tényleg az a baj, hogy nagyon kevés klasszis vagy aközeli játékos van jelenleg a csapat közelében, viszont rengeteg a közepesen jó játékos, kiváncsi vagyok Blanc kiből tudja a legtöbbet kihozni majd. A holnapi jó kis meccs lesz, kiváncsi vagyok kik játszanak majd, remélem megmarjuk a belgákat! :)