Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeberenyi1

12 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jármai Vizsla 2017.03.10 23:06:21
Cuki ráncos, puha kölyökvizslás fotókat vártál, meg cukormázas nyálat? Szopó. Ez itt a valóság, bocs: Vizsla. Igen, ez a neve. Nem, tényleg ez a neve. Hülye név, de ez a neve. Tudom még fokozni: sose voltam kifejezetten vizslás, sőt. Úgy általában nem rajongtam a vizslákért. Kutyapanzióm van,…..
A harmadik, egyben utolsó kanna-bőröndért lehet most versenybe szállni. Aki gázolajat szeretne vele eljuttatni repülőn, kézipoggyászként, az készüljön fel némi vegzálásra, meg arra, hogy a felnyíló fedélnél kifolyik. De pár gatyának, cserepólónak, notebooknak és fogkrémnek…..
Boldog új évet, pupákok! A Karotta-háztartás halmazati influenzafertőzéstől szenved, így sajnos a szokásos szószátyárságra nem számíthattok, mert nem nagyon látok a láztól. Viszont nagyszerű örömhíreim vannak. Egyrészt elkészült a Hangyász futóműállítás utáni…..
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
Egyelőre ez a neve, bocs, a By-Way, Biwi, Bivaly és egyéb kreálmányok borzasztó erőltetettek, a Levelibéka, Fűcsomó, Borsó is elvérzett, nem tetszenek. Mindenáron nem kell neki becenév, egyelőre Bazegkettőként emlegetem a szép emlékek miatt, aztán lehet még más is, nincs kőbe…..
szeberenyi1 2012.08.12 12:32:28
@Csikós Zsolt: Azért ha visszavágynál egy családi kombiba adnék ezért a kocsiért egy jó TDT-t.Marciék most műtötték:)
Először csak magasabb lesz a vizsgadíj, bizonyos esetekben az eddigi duplája. Mindenkinek elment az esze? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vettem a vaterán mindössze 1500+postáért egy plexit. Méretben pont passzol az elképzeléseimhez. A cél az hogy ne a kabátomra jöjjön a víz ha esik, mivel ilyenkor lefolyik a gatyámra és bár meg nem ázom mégis úgy nézek ki mint ha bepisiltem volna. Tartókonzol nélkül hirdették…..
robogóvalmunkába 70-es szett 2012.07.24 02:31:00
Megint szétesett a dugó.Ugyanaz mint múltkor, a csapszeget biztosító zéger eltörik és kiesik.Ezek után éles karcolásba kezd és végül annyira bemarja a hengerfalat hogy a kompresszió megszűnik. Elég is volt hát az olcsó kínai hengerszettből, gondoltam felrakom végre a 70-es…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
robogóvalmunkába Székrekedés 2012.06.07 06:29:00
 Sajnos majdnem napi szinten van a karbiban kisebb-nagyobb dugulás. Ahányszor leszedem a légszűrőtől vezető csövet a karbiról a karbi alja mindig "sáros". Szétszedtem a légszűrőházat és a szivacs sajnos megadta magát. Össze zsugorodott és így gyakorlatilag a…..
 Hazafelé hajtottam a Könyves Kálmánon amikor egy csattanást halottam és nem ment tovább a moci. Igen igen sikerült elszakítanom a szíjat éppen a motorosboltba menet. A baj csak az volt hogy én a Lurdynál álltam a szíj meg Budaörsön volt.Végül otthagytam a mocit és két…..
robogóvalmunkába Véres torok! :) 2012.05.30 20:51:00
 Már pár napja kicsit furán kanyarodom. Az útfelfestések is furán jönnek ki. A kettős záróvonalból kijönni középről meg egyenesen horror. Emiatt a kocsik között cikázni több mint kalandos. Ma utána jártam a miértnek. A hátsó kerékcsapágyam annyira el van ájulva…..
 Itt az idő! Túl vagyok az 1000km-es bejáratáson. Ragadásnak nyoma sincs. Úgy döntöttem visszarakom a karbit az alap állapotba. A tű legalulra kerül de azért egy picit nagyobb fúvókát majd beszerzek. A sportkályha miatt pörögne jobban is mint ahogy azt a rezonátor…..
robogóvalmunkába Nincs esemény! 2012.05.24 21:05:00
Ilyen sem volt még soha. Gyakorlatilag semmi különös nem történt. A kipufogó nagyon bántja a fülem. Jó lenne lecserélni csak még nem találtam helyette semmit.  A hidegindításom még mindig zűrös. Tegnap a Levantex-nél pihent a motor és alig tudtam beindítani.Ma reggel és…..
robogóvalmunkába 3.74! 2012.05.20 12:05:00
Ennyi az első mért fogyasztásom az új hengerrel.Persze még a bejáratáshoz van beállítva a karbi de a schubertűt már egyel lejjebb raktam. Indulásnál még mindig darál úgyhogy biztosan sokat kap, ráadásul nem kevés plusz olaj van a benzinhez keverve. Hidegindításom kísérteties.…..
 Kicsit lemaradtam. Több mint egy hét külföldi munka után megint visszaültem tegnap a mocira. A ragadás szerencsére elmúlt. Bár tegnap volt egy de nem öntöttem tankolás után plusz olajat a tankba.Miután ezt megtettem boldogan ment tartósan is 65-70-et. Már 500km-t mentem az új…..
robogóvalmunkába Első napok 2012.05.06 08:07:00
Átestem az extra szűzből hardcore motorszerelő kategóriába.Út szélén nagy generál már nem gond. Történt ugyanis hogy csütörtökön kiesett a dugattyú csapszegét biztosító zéger gyűrű a helyéről. Mondanom sem kell mi szokott ilyenkor történni... A nagykönyv szerint…..
robogóvalmunkába 2012.05.01 16:43:00
   Gyertek ti is robogózni! Itt a nyár!    Gondolom más is utána számolt annak mostanában hogy mi lenne ha nem kéne tankolnia, vagy mondjuk csak a tavalyi áron jutna hozzá az üzemanyaghoz. Ilyenkor a számológép kijelzőjét látva egy pár másodpercig tartó légszomj…..
Mi lenne, ha őt: ..meg őt: K E R E S Z T E Z N É N K ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Igen, kitalálhatták rendszeres olvasóink, egy újabb borzasztó műremek kerül ide, még…..
szeberenyi1 2012.02.21 17:26:06
@Nap: 2.8 benzin ahogy a képen is láthatod!
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
Mint a TC belső gárdájának leggyengébb és legöregebb kocsijait birtokoló tagja, előre tudtam, hogy esélyem se lesz bármilyen autónak nevezhető tárgy ellenében ezen a gyorsulási versenyen. Különféle kretén ellenfeleket kellett találnom: robogót, teherautót, rollert. …..