Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiziano Crudeli

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter a Facebook-on küldte be felháborodott hangú hozzászólását, melyben nagyon sok igazság olvasható. Érdekes az okfejtése az "elkéső generáció" felnövéséről, de abban mindenképpen igaza van, hogy a sok-sok késés nemzetgazdasági szinten hatalmas károkat okoz, amit…..
Tiziano Crudeli 2011.10.26 10:07:03
@vanek ur: Nem azért vagy kocka, mert gondolkozol, hanem azért, mert egyféleképpen. Az is egy megoldás, hogy a zónázót átminősítik személynek, legalább az utolsó Pest előtti megállóig, onnantól pedig szintén nem áll meg a Nyugatiig. De az nem megoldás, hogy hagyjuk az utast fél órát az esőben, hóban, fagyban. És mint írtam olyan is volt, hogy üres szerelvény húzott el mellettünk.
Ezek szerint mégis be lehet fogni kapun állókat (akiktől most szabadul meg a máv), de az is csak kisebb szervezés, odafigyelés kérdése.
hogyvolt Aranypart - 1x29/30 2011.10.12 19:12:00
Az utolsó hetébe csavarodott a Viasat3 nagy emberkísérlete, amiből kiderült, hogy ha egy gyomorbajos nőt, egy levitézlett pornóst, egy bőröndbe hányó futballkapust, egy pocakos alfahímet, egy vállalkozó szíjjelvarrt hátú csemetéjét, egy nagyfarkú tirpákot és egy ideggyenge…..
Tiziano Crudeli 2011.10.13 16:25:31
@mutant: A Paleo étrend, ami segíthet rajtad, meg 95D-n is. A reflux súlyosabb betegségeknek az előfutára. Nem árt komolyan venni.
Nem ez volt a legszínesebb adag az idei válogatók során, de ez már az utolsó volt, ami azt jelenti, hogy most megtalálják a még hiányzó embereket abba a 150-be, akik mennek az ún. Táborba, vagyis a többnapos kiidegelésre, ami után már csak 24-en maradnak. Most vettem csak észre…..
Hajcsatok Sousa háborúja 2011.09.15 16:49:00
A Videoton edzője felrúgott, majd lefejelt egy újságírót. Felbérelték a firkászt? A klub PR-ost keres.  Szerda este Felcsúton a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia és a FourFourTwo magazin vegyescsapata sörmeccset játszott a Nemzeti Sport együttesével. A hírek szerint a…..
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
hogyvolt Aranypart - 1x15 2011.09.15 08:29:00
A tegnapi, viszonylagos nyugalomban és lelkizéssel töltött epizód után remélem, ma már történik is valami, mondjuk 95D nekimegy Pittának rettentő csöcseivel, Levi meg összehányja az egyelőre még érintetlen táskákat a lakásba. Ezzel szemben egy olyan jelenettel nyitunk, amit már…..
Tiziano Crudeli 2011.09.15 10:22:00
@kolbász józsi: @--Behrooz--: Én csak gyanítom, hogy Levi azért az egyetlen export cikk, mert őt exportálták Kolumbiába, ellentétben Dombival.
Egyébként szörnyű ennek a műsornak dramaturgiája. Annyi bukfenc van benne, és annyi kérdést hagynak nyitva, hogy a VV-t már a tizedéért is csalásnak nevezik.
Tiziano Crudeli 2011.09.15 11:26:14
@prezent fail: Szerintem meg kifejezetten élvezte, hogy valaki végre csöcsörészte, és meglátta benne a nőt. A Velvetes videó is ezt támasztja alá. Valamivel több piával és rámenősséggel Alfa meg is dönthette volna.