Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ter123

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már (sok) minden a divatról szól. Így nem is meglepő, hogy egy igazi divatrajongó burzsuj csak olyan hotelben száll meg, aminek köze van valamilyen neves divatházhoz. Ilyenből pedig szerencsére akad, így pihenhetünk 16. századi olasz villában, napozhatunk a Karib-tenger partján,…..
Burzsuj Svájc a leggazdagabb!? 2011.09.16 08:00:00
Itt egy újabb gazdaglista. A Global Wealth Report szerint a tavalyi évhez hasonlóan a leggazdagabb országok rangsorát most is Svájc vezeti, de ott van a topban az Egyesült Államok, Japán, Dánia és Hollandia. A rossz hír, hogy mi megint a lista végén kullogunk, amíg az egy főre jutó…..
Ma beújítok, ez alkalommal a szokásos háztűznéző sorozatunknak a két legyet ütünk egy csapásra verziója jelentkezik. Az irányt észak felé vesszük, és két helyre kukkantunk be: egy holland stylist, Anouk B szinte csak fekete fehérből álló minimalista színskálájával egy…..
 Nem csak Magyarországon szálltak rá a rendőrök a macskaszem nélküli járművekre, hanem az Egyesült Államokban is, ahol ez még a mienkénél is viccesebb eredményekhez vezetett. Nyolc amis vallású személyt tartóztattak le Kentucky államban, mivel nem voltak hajlandók prizmát…..
Újabb fejezetekkel színesedett kormányunk Elő a Pénzt a Párnacihából! (!!!) programja. Eddig ugye ott tartottunk, hogy a fogyasztás felpörgetésére kiagyalt variációk elhasaltak, mire Szent Jobbja meggyőzte a Nagyfőnököt: ott van a lóvé, kisgazdám, csak megtakarít a…..
ter123 2011.09.16 12:04:51
@Add_tovább: Gyurcsány-e vagy???:-))))
Gréczyblog Orbán betilt 2011.09.16 06:28:00
Tragikomikus történetek esnek meg Magyarországgal. A méltán megvetett Schmitt Pál, a Fidesz alelnöke, levelet írt a főnökének, a Fidesz elnökének, hogy lehessen elvenni Kossuth-díjat, ha valaki nem fogja be a száját, uram bocsá', baromságokat ír.A miniszterelnök, mit sem…..