Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rolnd

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szavazásnak vége!Az első 3 helyezet:Game Home studios 19%(97 szavazat)Saint 15%(79 szavazat)Nagy Betyár 15%(76 szavazat) Egy kis magyarázat: ReflX és ZMX: World War 3 Nagy Betyár: Sherlock Holmes:"Felébresztett" Left Behind:  Mars! Game Home Studios: Sniper Elite Dark…..
Garry's mod szavazáááás! 2007.12.10 22:52:00
Nah, emberek mi legyen?Új desinget tervezek, a tökéletes háttér is megvan, a fejléc is megformálódott ,csak  a vélemélyre várok :)Köszönjük Saintnek!VÉGE A SZAVAZÁSNAK!..
Rossz PC Juniorok Heart of Darkness 2007.12.04 10:16:00
Istenem(!) de nagy játék (volt) ez! Egyszerűen magávalragadó tényleg kifelejthetetlen belőle minden. A karakterek, aszövegek, a cselekmény, a helyszínek-->ZSENIÁLISAjánlott beszerezni:)(És persze hozá egy legalább 4+4 gombos joystick)<-csak ajánlott a részemről)És az…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..