Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissbélajózsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mennyből a pokolba. Így lehetne talán jellemezni a Dexter 11. részét. Ugyan egy kicsit húztam a számat eddig erre az évadra, de a mostani rész igazán odabaszósra sikeredett. És beletekintve a 12. rész trailerébe, a finálé se lesz éppen békés esti mese. Már az epizód első…..
Ahogy azt kell, a bohócligában és a labdabiztoson még november végén is mindenki teszi a dolgát. Az olvasó epedve várja a csütörtöki posztot, hogy leadhassa tippjeit a megjósolhatatlan kimenetelű mérkőzésekre. A heti felelős jó előre megírja a beharangozót, hogy már csak ki…..
Mikor egy kocsmai asztalnál azt mertem mondani, én bizony teszek a lecsóba fokhagymát, nem is keveset, akkor nem gondoltam volna, hogy egy kibírhatatlan barátommal lecsóügyben még hajnalban is a sötét utcán folytatunk heves vitát, miszerint ő nem tágít az őrölt pirospaprika…..
Talán a közelgő nemzeti ünnep, talán az időjárás-változás hatásának tudható be, de viszonylag csendesen telt a hét a Kárpát-medence labdakergetőinek körében. Senki nem nyilatkozta le, hogy a Hold is az ő szerény személye miatt forog a Nap körül, az edzőképzés sem ért el…..
Beköszöntött az ősz és az időjárás változásával párhuzamosan csökkent a szlovákiai fogadóirodák forgalma is. Hiába, na, ilyenkor már nem lehet napszemüvegben parádézni a kabrióban a csajok előtt Érsekújváron sem...Így hát marad az internetes fogadás, már ha sikerül…..
Napóleon francia császár, miután Mezey doktor edzőképző tanfolyamán elsajátította a legmodernebb hadrendeket, egész Európát térdre kényszerítette, figyelmét pedig lassan Oroszország felé fordítja. Moszkva háborúra készül, de miközben Kutuzov herceg kétségbeesetten…..
Ismét elmúlt egy hét. A nyűgös kezdésre jött egy közepes kedd, egy melós szerda, de nincs vész, itt a várva várt csütörtök, és ha csütörtök, akkor tippjáték, mert a szelvény mindenek felett! Kivételesen a beharangozó nagy részét most nem mi írtuk, hanem csak úgy,…..