Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oryx_67

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
AudioWorld DAC-os elektronok 2016.09.08 23:40:06
Akármennyire is szeretjük az analóg lemezt, meg az ehhez kapcsolódó, jó öreg lemezjátszó technikát, ma, a nagy felbontású digitális zene korában már semmilyen vita sincs arról, hogy a két formátum együtt kell létezzen a zenehallgató szobánkban. És ha valaki mégis az analóg felé billenti a mérleg…..
Minap találtam egy kedvező ajánlatott a hírdetési újságjukban. Rögtön felhívtam őket, hogy melyik üzletükben található a kiválasztott termék. Nem kellett több mint 30-40 másodperc és egy kedves női hang és már tudtam, hogy irány  a budaőrsi üzlet. Az üzletben rögtön…..
Sziasztok, szerencsére azért jókat is tudok írni. Itt van például az esztergomi Aquasziget. http://aquasziget.hu Viszonylag új építésű, minden található benne amit ma elvárhatunk egy ilyen szolgáltatástól. Nyáron külső csuszdák és több medence is található. Nincs…..
Próbálkozom a Domain név átvitelével egy másik szolgáltatóhoz, mert a jelenlegi nagyon drága.1. ENTERNET, sajnos komoly akadályokba ütköztem, úgy is mondhatnám hogy fogalma sem volt az ügyintézőnek, erről, illetve hogy melyik csomag tartalmazhatja van sem ezt a szolgáltatást.…..
Hát erre igazán szavakat sem tudok találni. A húspultról ne is beszéljünk, olyan régi ami benne van. A többi terméknek egy része is a második világháborúból maradt, amihez remek akciós áron juthatunk hozzá. Közlekedni szinte lehetetlen a sorok között, mert állandóan pakolnak…..
Hát ez maga a halál!. Nyitás előtt 1 órával már kigyózó sorok, ha bejutsz ott újabb óra várakozás. 1 db italautómata, és vagy 8 szék (nagyon komoly, de a posta legalább helyben van. Teljesen minegy, mikor mész reggel vagy a délutáni fogadó időben a helyzet ugyanaz. Ha már ki…..
Én Meki hívő voltam korábban. Szomorúan tapasztaltam, hogy burkolt áremelés volt. Láttad mekkora a BigMac, mint a kutya ülve olyan kicsi lett. Hát ez nem volt szép! Hasonlítsd össze a Wopper-el, meg fogsz lepődni, és a krumplijuk is javul:) ..
Tudom, hogy már az idényen egy kicsit túl vagyunk, de mindenképpen kezdjük egy pozitív tapasztalattal (aztán sajnos ugyis rosszabbak jönnek:() Szóval a neve Vári Cukrászdahttp://landra.hu/cikkek/fagylalt/fagyiverseny0607 (1162 Budapest, XVI. kerület, Szlovák és Csömöri utca Tel.:…..