Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fotex6

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bicskei motoros sétál a főutca járdáján, állok a buszmegálló előtt a fehérvári buszra várva, ő pedig  meg sem áll, de mosolyogva odaszól: "A Kistószegen építi már levert fészkét a gólya."      "Hallgattak… – Megszegted a Törvényt, és nem pusztultál el? – Nem.…..
fotex6 2012.04.12 09:24:06
@salvadordali: Hát ehhez az értelmi szinthez csak gratulálni tudok.
fotex6 2012.04.12 15:20:26
@I.A.: Kedves I.A. Köszönöm az értelmes hozzászólást.
A polgármester bírálásában egyetértünk. Ezzel nincs probléma.
De azért tegyük a szívünkre a kezünket... komolyan elvárjuk egy polgármestertől és hivatalától, hogy ilyen fajsúlyú dologban eljárjon és tájékoztasson?
Szerintem nincs az országban, sőt tőlünk nyugatra olyan tízezres város, ahol a polgármester ezzel foglalkozni tudna. De utána lehet nézni...
fotex6 2012.04.13 11:38:52
@I.A.: Álmodozni lehet, de ettől még a realítások talaján maradva bizony nem lesz rá ideje soha.
Mégegyszer mondom nem vagyok a polgármester híve, sőt...
Csak szerintem nem kell mindig minden helyzetben apropót keresni, amit a számlájára lehetne írni.
Miközben a hétvégén Belgrád a 13 évvel ezelőtt megindított NATO-hadműveletek halálos áldozataira emlékezik (koszorúzások voltak a rakétatámadást kapott tévészékház előtt és egy újonnan felállított emlékműnél is, melyhez azonban az elhunytak hozzátartozói nem engedték…..
Tessely Zoltán, Bicske Csabdin élő polgármestere március 15-én Tusnádfürdőn vendégeskedett.   Városunk meglepődve értesült az ünnepek előtt, hogy a protokollt és beszédmondást olyannyira kedvelő Tessely Zoltán helyett miért az alpolgármester olvas fel beszédet…..