Regisztráció Blogot indítok
Adatok
élsportvstömegsport (törölt)

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány légitársaság nemcsak, hogy rossz, egyenesen ehetetlen ételeket kínál utasainak. A legtöbben egyszerűen otthagyják ezeket a borzalmakat, egy weboldal azonban ahelyett, hogy szabadulna az emléktől, gyűjteni kezdte a szörnyű fogások képeit. „Valami hús, valami…..
Új MÁV blog Rákosliget 2012.09.15 10:15:03
Kedves Vittore! Ha érdemesnek találod a történetemet kérlek közöld. Hétfőn este egy kolléganőmmel siettünk a 20:08 perckor Hatvanból a Keleti felé érkező személyvonathoz Rákosliget megállónál. Mivel kissé késében voltunk siettünk. Aki már járt Rákosliget megállónál,…..
A nyár hűvös és rövid, a tél hosszú, hideg és sötét. Miért maradnak a norvégok mégis ott? Miért nem költöznek délebbre, mondjuk ide, a Kárpátok ölére, hol bársonyos a lég, világszépek a nők, vendégszerető a nép, sem a tej, sem a méz minősége nem hagy maga után…..
autózz! Túl a sövényen 2012.08.06 17:04:47
Én alapvetően nem vagyok ellene a normálisan, nem sunyi módon végzett sebességmérésnek, aminek az a célja, hogy kiszűrje azokat, akik veszélyesen gyorshajtanak. A következő, aláírás nélkül érkezett fotóhoz viszont sok kommentárt nem fűznék, vonjátok le ti a…..
A kissé zaklatott hétvége után ma alighanem éppen Zsuzsa történetére van szükségünk, amely egy csodás trópusi szigetre visz el bennünket. Aki Hawaiira tippelt, az nem tévedett. Irány tehát a szigetcsoport! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
MaNDA Megmozgat az olimpia 2012.07.24 11:12:00
Az eddigi olimpiákon (26-ot tartottak meg, mivel három elmaradt a világháborúk miatt, mi 24-en vettünk részt) sportolóink 160 arany-, 144 ezüst- és 164 bronzérmet nyertek. Ebben benne vannak a téli érmek is, de ez mindössze 2 ezüst és 4 bronz, az összes többi a nyári játékokon…..
Az olimpiáról tudósító közszolgálati médium munkatársainak egy része a napokban indul Londonba, azonban az eddigi vezetőjük, Schulek Csaba nem. Ugyanis „közös megegyezéssel” távozott a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alaptól (MTVA). "Az MTVA vezetése és…..
Az rendben van, hogy a kertben sok a munka, a tennivaló, törődést igényel a gyep, gazolást a vetemény, permetezést a permeteznivaló. Hanem egyszer vége szakad a teendőknek, legalábbis elfáradunk, abbahagyjuk, és leülünk. Na de mire? Nem mindegy, hogy milyen kertibútorokat…..
Sorkizárt A legbutább hős 2012.06.25 17:19:00
Kölcsönbe hajszolják a fiatalokat, közben kihalnak az igazi harcosok. Majd csatázok helyettük is és ha elesek a küzdelem során, akkor hős leszek. Egy ostoba és könnyen felejthető hős. "Elszomorító tényekből és kutatásokból sosem elég" filozófiát követve a Cofidis…..
élsportvstömegsport (törölt) 2012.06.26 07:55:03
@gombosg: én nem hiszem, hogy akikről írtam az a létminimum alatt élők tábora lenne
Másfél héttel a német-dán selejtezőmérkőzés előtt jöttünk rá, hogy tulajdonképpen ki is mehetnénk a meccsre: relatíve közel van - 590 kilométerre -, relatíve olcsó a jegy - 30 euróról indul, nekünk végül 60-ért sikerült venni, ami ugyanolyan helyre szólt és ugyanolyan…..
Vasárnap reggel Tihanyban ébredtünk, a reggeli mellett gyorsan végignyálaztam telefonon a hireket. 8:54-es keltezéssel kint volt egy hír: kamion felborult az M7-esen, teljes útzár Budapest felé. Fasza. 11-kor elindultunk hazafelé, rádióban mondták, hogy a pályazár még mindig tart.…..
Az olimpiákon mi vagyunk a jobbak, de Svájcban mégis mindenki sportol.Miközben ezen a blogon is hetek óta tart a lázas lajstromozás, vajon hány magyar sportoló jut majd ki a 2012-es londoni olimpiára (érdekes, korábban rendre azt számolgattuk, hogy hány arany, ezüst vagy éppen…..
élsportvstömegsport (törölt) 2011.09.27 18:25:51
@notib: bocsáss meg. Ha figyelmesen végigolvasnád a bejegyzést, külön kiemelte a szerző, hogy a téli olimpiákkal nem foglalkozik.
Ha pedig lenne szövegértésed, látnád, hogy az "agyonverjük" éppenséggel ironikus.
élsportvstömegsport (törölt) 2011.09.27 18:26:31
@Bloberf: Egy ember aki lényegében jól él azonkivül kedvtelésböl sportol az egy boldog ember.
EZ A LÉNYEG.
A többi mese
élsportvstömegsport (törölt) 2011.09.27 18:47:20
@hulk: Szerintem a téli olimpiát azért nem szabad egy kalap alá venni, mert Svájc ezen területen messze hazánk előtt jár. Lásd a hegyeket, semmi mást:)))
Szerintem jó az összehasonlítás. Svájcban is lehetnének sikeres öttusázók, birkózók, sportlövők, de nincsenek. Igaz, világhírű úszójuk sincs. Mert ők nem erre mennek rá. Hanem azokra a sportágakra, amelyek nem viszik, hanem hozzák a pénzt. Ilyen a tenisz, a triatlon, a kerékpár.
A nálunk sikeres úgynevezett magyar sportágak többsége csak viszi a pénzt, de nem hozza. Nem is hozhatja, mert a kutyát nem érdekli.
Nagy a baj a pólóban, itthon és külföldön is. Haldoklik a sportág? Nem tudom, mi lesz a vízilabdával, de sűrű sötét felhőket látok. Lehet, hogy mi vagyunk a császárok, de akkor már nem császárság a fennálló rendszer. Hagyjuk most a felnőtt válogatottat, amely lehet,…..