Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szotyi3

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan féltávhoz ér a 2012-es WTCC szezon, Marcello Lotti pedig a háttérben már ezerrel tárgyal a következő év lehetséges helyszíneiről. Jelen állás szerint két új ország is bekerülhet a vérkeringésbe, India, a tavaly debütáló forma-1-es pályával, és Oroszország az…..
WTCC Hírblog Tom Chilton interjú 2012.03.07 00:29:13
Már mindenki a hétvégi monzai fordulóra készül, így van ezzel az Arena Motorsport is. A WTCC-s bemutatkozás előtt néhány nappal Tom Chiltonnal készítettek egy rövid beszélgetést arról, hogy érzi magát a nyitány előtt, és mire számít első vb-s szezonjában. Jó pár évet…..
WTCC Hírblog Onslow-Cole marad 2012.02.08 03:12:50
Bár sokan szinte kész tényként kezelték, hogy Tom Chilton mellett az Arena Motorsport másik korábbi BTCC-s pilótája, Tom Onslow-Cole is kötözik a WTCC-ben, a brit tehetség nemrégiben azt nyilatkozta, szinte biztos, hogy Nagy-Britanniában marad. "A személyes támogatóim a…..
Colin Turkington ismét nem okozott csalódást, az északír pilóta, aki a Donington Park után Suzukában is rajthoz állt a WTCC-ben könnyedén bejutott a Q2-be, és mindkét versenyen bőven pontszerző helyen ért célba. Az első futamon 6.-ként, a másodikon 7.-ként intette le a kockás…..
WTCC Hírblog Még egy Seat 2011.09.12 20:46:27
2012-ben nőhet a Seat Leonok száma a WTCC mezőnyében, miután a Brit Túraautó Bajnokságban (BTCC) szereplő Special Tuning Racing bejelentette, fontolgatják a VB indulás lehetőségét. A csapat 2009-ben már járt a Túraautó Világbajnokságon, a SUNRED-del közösen…..