Regisztráció Blogot indítok
Adatok
samo541

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy határoztam erőt veszek végre magamon és megosztom a világgal, hogy milyen is egy asperger-szindrómával élő nő élete. Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg hasonló (és talán hasznosabb) blog, weboldal létezik a témával kapcsolatban, amelyekkel én is sok mindenben tudok azonosulni, viszont egyik…..
A minden idők Orbán-kormányainak egyik legízléstelenebb törvényével létrehozott 98 százalékos különadó egy még annál is ízléstelenebb jogszabállyal megszűnik. Ez az adó "kivezetődik". Megszüntetése azonban nagyon nehezen magyarázható meg a pofátlan…..
samo541 2012.04.25 14:51:19
erről Sickratman egyik műve jut eszembe, amit egy kis frissítéssel újra időszerűvé lehetne tenni:D

Sickratman : Mi a szar ezen a magyar ugaron?

Egy kérdéssel kezdem, figyelj nagyon:
Mi a szar ezen a magyar ugaron,
mi a szar ezen a magyar ugaron?
Hogy mindenki hülye a jobboldalon.
Az Orbán Viktor itt a pápa,
az apjának meg elég a bánya,
a Pokorni Zozi aki folyton hazudik,
az édesapja meg csendben besúgik.

A rusnya bajszú, a Kövér a köteles,
a szocikat segítette győzelemre, röhejes.
Vagy ott van a Lovas, a nemzet gyöngye,
miért nincs a szívén még a sírhant göröngye?
Vagy a Csurka István, a zsírsámán,
a szívében miért nem pihen a jégcsákány?

Vagy a Bencsik András, a kommunista múltú,
az ítéletem kés általi búcsú.
Vagy az a féleszű Grespik László,
zsinórt a nyakába azt' lógjon a tapló.
A k*rva apjukat vagy k*rva anyjukat,
II: a k*rva anyjukat a k*rva anyjukat. :II

Na, újra veszem, hogy kit mire ítélek,
és az ítéletvégrehajtásra mindenkit felkérek.
Ha mentek az utcán, és jönnek a tetvek,
az ítéletem rájuk ezek lesznek.
Orbán Viktort élve megnyúzni,
Lovas István kiherélni, kibelezni,
Kövér Lászlót lámpavasra kötni,
Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni,
Bencsik Andrást késhegyre szúrni,
az összes Magyar Nemzet-est torkon rúgni.
Mit tettek a parasztok, hogy így beszélek?
Na, találomra, gyorsan egy példát nézek.

....
(Ezt a részt inkább törlöm, mert olyannak néznének amilyen nem vagyok)

Üssed, verjed, kúrjad, szúrjad, vágjad, akasszad!
Élve ne hagyjad! Figyelj, én tőled csak egyet kérek,
tisztítsd meg tőlük az emberiséget,
balra át, balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!
balra át, balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!
balra át, áldja meg az Isten Horn Gyulát!
Nem tudom van-e még olyan állam, ami átkúrja a palánkon, és a másik oldalon még le is szopatja a saját választópolgárainak 35%-át. Képzeljük el, hogy az USA-ban Obama megszívatna 70 millió amerikait a megválasztása után ... Csendes kis hír volt tegnap, és is majdnem…..
samo541 2012.01.10 14:00:45
@whale: 1998 óta volt kb. 3 millió ember átlag 8%-os befizetéséből 3000 milliárd. Hogy lesz 100 ember 1-2%-os befizetéséből 2-300 milliárd? A pénztárak csak az állami rész _felett_ fizetett járulékot, azaz 1-2%-ot kapnak! Hidd el, együtt fogunk szopni... hacsak nem te meg én meg néhány új, eddig politikától távol álló, érdemi munkából származó tapasztalatokkal rendelkező emberek kerülnek a parlamentünkbe.
samo541 2012.01.10 14:05:47
@az igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Légy szíves ne végy engem egy kalap alá a fidesz "nemzeti együttműködőivel". Én nem a rendszernek örülök, csak az ellen próbálok érvelni, hogy ha már úgyis itt ülünk _együtt_ nyakig a szarban, akkor megpróbálhatnánk más örömforrást is találni egymás fejének a szarbatunkolásán és/vagy azon való örömködésen kívül.
samo541 2012.01.10 14:11:46
@whale: Rendben, az ami most van elég a működéshez. Viszont ha nem érkezik érdemben befizetés, akkor miből lesz kifizetés. Nem véletlenül találták ki ezt így "kedves vezetőink", mert a cél az, hogy a pénz az államhoz kerüljön. Én abban szeretnék hinni, hogy ha 4 év múlva jön egy normális kormány, akkor valahogy helyreállítja ezen a téren azt, amit ezek szétbarmoltak....
 Fizessenek a gazdagok? Társadalmi szolidaritás? Megbukott a matolcsyzmus? Majd mi elmondjuk, valójában hogy van ez.A 16%-os, egykulcsos adóval már idén is havi 52 ezer forintom maradt a borítékban; a szuperbruttó kivezetésével pedig további 25 ezernyi többletbevételem fog…..
samo541 2011.09.20 16:30:01
Nekem valahogy a bicska nyílik a zsebemben az ilyen mentalitású emberektől, mint amilyen a poszt írója is sok kommentelővel együtt. Annak ellenére, hogy én is azon szerencsések közé tartozom, akik jól jártak az új adószabályokkal, sőt valószínűleg még az előtörlesztésnek is fogok tudni örülni, azért amikor így próbálják megértetni az alacsonyabb keresetűekkel a mostani helyzetet hogy: "Magasabb jövedelemmel egyenesen arányosan magasabb folyó kiadások járnak", akkor joggal érzi azt akinek mondjuk pedagógusként 100e Ft-ból kell családot, házat, autót fenntartania, hogy kurvára sajnálatra méltó, hogy a BMW többet fogyaszt stb... Meg biztos az is eszébe jut, hogy az ilyeneket lehet, hogy még ő is tanította, most meg azzal jön, hogy: "Büntessenek azért, mert többet tanultunk; jobban árazott, piacképesebb szakmát választottunk; szorgalmasabbak, kitartóbbak, szerencsések voltunk?" Baszki, hát ki fog tanítani, gyógyítani, gépet kezelni, az étteremben a tányért utánad elmosni, bútor, autót, házat stb készíteni, ha mindenki egy olyan jól árazott, piacképes fasza munkát akarna és tanulna mint te? Igaz, lehet munka mellett tanulni, én is így csináltam, megszenvedtem érte, de épp ezért nem fogom soha elfelejteni milyen volt 3 műszakban hajtani, és abból a pénzből élni, és ezért tudok hiteles maradni a beosztottaim szemében. Aki viszont így áll azokhoz akik - tévhitével ellentétben - igazán a vállukon viszik az országot - hiszen ők állnak a pl. szerszám végén, ők azok szükségessé teszik a vezetők munkáját is -, az vagy mégis ezüstkanállal a szájában született, vagy kurva gyorsan elfelejtette, honnan is jött.
Nézd meg, már megint kik járnak jól: akik amúgy is a legjobban keresők közé tartoznak… persze havi 300-500 bruttóval könnyen lehet ugrálni, nem értem, hogy miért megint ezeknek segítünk. Először odaadunk nekik milliárdokat az alsóbb rétegek pénzéből, most meg itt van a…..
samo541 2011.09.13 08:42:46
@Gonoszkistörpe: aki CHF hitelt vett fel - köztük én is 2007-ben -, általában utánaszámolt, kb. mennyit ingadozott a frank az azt megelőző 10 évben, osztott-szorzott, majd arra jutott, hogy az akkori ismeretei szerint várható kockázatok miatti ráhagyással a legkedvezőbb lehetőségként a frankot választja. Aki azt állítja, hogy 4-5 évvel ezelőtt számítani lehetett erre a helyzetre, azt szerintem egy kicsit kárörvendve - merthogy neki nincs ilyen gondja - ferdít. Természetesen nem az a megoldás, hogy vegyük el a jól keresőktől, de a bankoktól nyugodt szívvel vehetnék el.