Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tyler Durden_

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTilt Light Formspring 2012.11.28 00:53:02
Az új Tilt adja a lendületet vagy a mostanában ért negatív támadások?és a jövőben mit kezdesz ezekkel? engem ezek a negatív támadások éltetnek és katalizátorként hatnak rám. ha nem érnek ezek a támadások és nem akarnák egyesek tönkretenni a tiltet és személy szerint engem,…..
LifeTilt Light Idegen Tájakon 2012.11.16 01:15:53
Ezt a blogolás dolgot egy kapcsolathoz tudnám leginkább hasonlítani. Minden kapcsolatban egy bizonyos idő után előjönnek a problémák, a megszokás, a monotonitás, a másikra ráunás, vagy éppen a váltás gondolata, amikor a kapcsolat léte, és jövőjébe vetett hitünk…..
El kéne kezdenem egy programot, de megmondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy…..
LifeTilt Light Júdea gyermekei 2012.11.06 01:29:51
Istenem de jó ide írni. Komolyan mondom mintha időutazáson mentem volna keresztül és visszacsöppentem volna 2011-be. Mennyi minden el lett baszva azóta, és a szolgalelkű parasztok ilyenkor közhelyeznék be a „ha előröl kezdhetném, mindent másképp csinálnék” frázisokat, de én…..
LifeTilt Light Ébredés 2012.11.04 03:57:13
2 évvel ezelőtt elkezdtem írni egy blogot ami kibaszottul bejött. A blogom sikere egy felépített és működő rendszer, ami megoldást kínál nők ezreinek problémájára, ami mimás lehetne mint a harc a kilóik és önmagukkal szemben. 2 év alatt több mint 1 millió 74 ezer egyedi…..
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
Tyler Durden_ 2011.09.13 03:21:56
@uboat: szólj ha megvan a külföldi oldal
  Az igazság az, hogy rossz ember vagyok. Az életem kudarcok sorozata volt, a nők akiket nem tudtam szeretni, az esélyek melyeket nem tudtam megragadni. De ezen változtatok.  Megváltozom. Ez volt az utolsó ilyen eset. Mostantól tiszta leszek, kihúzom magam. És az életet…..