Regisztráció Blogot indítok
Adatok
frikk

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Steve Jobs emlékére következzen egy iPhone 4 vásárlás Magyarországon. A Vip-Phone szerint a vasárnap is beleszámít a 3 munkanapba (bár aznap zárva vannak), ezért nem cserélték ki a forrosodó telefont.Szombaton vásároltam egy iphone 4 16gb Vodafone függő készüléket az…..
frikk 2011.10.06 12:03:29
@CatMother: Az én módszerem az ilyen nagyobb ízeltlábúakkal szemben, hogy egy üres befőttesüveget borítok rájuk, aztán egy papírlapot alácsúsztatok, és visszafordítva az üveget papírlappal a száján kitessékelem a lakásból.
Túl gyorsan készült el a pizza Kuck szerint, amiket 15 percen belül szolgáltak fel nekik Balatonfüreden. Hát már ez is baj?Szombat este a Kékszalag díjkiosztójára igyekeztünk Balatonfüreden. Be is jutottunk könnyedén és ott egy kis nyári borozgatásba kezdtünk. Majd eljött az az…..
Matt Stuart a fotóművészet csupán egy, de nem épp szűk területén érzi jól magát: utcafotós. Elsőre vidám, jól elkapott képeknek tűnnek, amihez elsősorban szerencse kell, ha eleget kattintunk simán összeáll egy weboldalra való. Érdemes kipróbálni, nem így működik...Az…..
frikk 2011.07.20 15:11:26
Határozott fellépéssel bármit el lehet érni. Miklósnak az Ikeában nem volt hangulata számlát ellenőrizni a biztonsági őrrel:Tegnap vásároltam az IKEÁban. Teljes megdöbbenésemre a pénztártól való távozás után hozzám lépett egy udvarias biztonsági őr aki kérte hogy…..
frikk 2011.07.20 11:48:18
@tutikáosz: Nekünk pedig az Ikeában szeretnének folyton a táskánkba bekukkantani, mikor teszem azt csak az étteremben ettünk valamit, és nem vásároltunk semmit.
Kétségbeesett segélykiáltás érkezett a Közveszélyes szerkesztőségébe, amit változatlan formában közlünk, már csak azért is, mert itt az Index techrovatban két exkandós is ül, aki sok szép, ám nyomdafestéket nem tűrő élményt köszönhet a KIN Kupák mellett a Schönherz…..