Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afx

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan ez a téma, mint a Terminátor: visszatér, ha akarod, ha nem! Feltettem a kérdést, szereted-e a reklámokat, majd egy hétig rakosgattam fel érdekes vagy jó (vagy érdekes és jó) reklámokat. Közben ott és más bejegyzés végén is rendre megjelennek olyan olvasók, akik nem szeretik…..
afx 2009.07.03 19:52:55
arrol, hogy az emberek mennyire tudják elkerülni a reklámokat--> www.amazon.com/Buyology-Truth-Lies-About-Why/dp/0385523882

én most olvastam és őszintén szólva ennek fényében a fent példaként szerepeltetett kommentek enyhén szólva is BULLSHITek
A tapasztalt kiállításlátogató nem számít olyasmikre, hogy a megnyitókon majd létkérdésekkel szembesül, hanem helyette rég látott ismerősökkel, vidám vagy búskomor képzőművészekkel kerül kapcsolatba, valamint olyan információkkal, hogy a neves festő összeköltözött egy…..
Serényi János, idősb, doktor, a McCann Erickson Budapest egykori vezérigazgatója és atyaúristene ezzel vállalkozik, lép ki a nyilvánosság elé. Mutatja, hogy van, ért, és látható, nem tűnt el, csak megalakult. Az Értéktrend - az empatikus tudásmenedzser saját vállalkozásának…..
afx 2009.04.15 12:58:57
@sunnyblue: igen!!! lol

hogy néz ki ez a honlap?? teljesen készen vagyok, ki is megyek a mosdóba sirniröhögni egy kicsit
> Anno a nagy elődök valami fontosnak nekikezdtek. De mi történt velük? Agyérelmeszesedés? Májzsugor? Kocsmai verekedés? Mert úgy tűnik, a sűrű alkoholgőzben mára egytől egyig elvéreztek... Az alkotók hiába szívódtak fel, a neten munkáiknak nyoma van, kedvcsináló,…..
Vérző szívvel ugyan, de ki kell osztanom az év első citromdíját, méghozzá Oscar de la Rentának (ezért a vérző szív), a lent látható szandálért. Nem akarom azt mondani, hogy ez a legrondább darab, amit életemben láttam, mert ez közel sem lenne igaz, de Oscar-ra egyáltalán nem…..
Vendégszerzőnk, Borbás Barnabás írása  Nem értek egyet például azzal a helyzetleírással, hogy milyen bölcs a magyar nép, mert nem rohanta meg a bankokat, és nem vette ki a pénzét. Az emberek többsége azért viselkedett így, mert még nem fogta föl, hogy válság van. -…..
8ker Baleset a Rákóczi téren 2008.12.06 16:31:00
Most jöttem hazafelé a vásárlásból, amikor is a Blahán óriási szirénázással 2 tűzoltó, 3 mentő, a rendőrök valamint a tűzoltókat irányító kocsik száguldottak el, és nem is mentek messzire. A forgalom feltorlódott egy pillanat alatt, emberekkel teltek meg a járdák. Odaérve…..
Az eljárás végéig felfüggesztették azt a három szerb rendőrt, akik ártatlan cigányokból veréssel kényszerítettek ki vallomást egy dél-szerbiai városban. A képen látható két embert 4 órán át ütlegelték, hogy ismerjenek be egy lopást, amit el sem követtek. Miután a verés…..
Mi a legnagyobb baj a magyar melegbulikkal? Az, hogy zenéhez alig értő emberek szerveznek zenés-táncos mulatságokat, miközben gyakran az az érzése a szemfüles közönségnek, hogy magasról tesznek arra, mit tolnak a közönség orra, lába alá a táncparketten. A Candy! - és talán…..
Geekblog A Nagy Tagline Poszt 2008.08.13 08:01:00
Nemrég ünnepelte a Geekz első születésnapját, ennek aprópóján a szerkesztőség tagjai összegyűjtötték kedvenc tagline-jaikat. Pezsgő és csokitorta helyett ezúton nyújtjuk át olvasóinknak rendhagyó ajándékunkat, amiben bármiféle műfaji, minőség- és időbeli megkötés…..
Nagy kedvencem Wes Anderson A Tenenbaum átok című filmje, mely egy nagyon furcsa család mindennapjaiba enged betekintést Gwyneth Paltrow, Ben Stiller és Luke Wilson főszereplésével. A film jellegzetes képi világát eleveníti meg a Harper's Bazaar fotósorozata a Ronson család…..
„A közlekedési szokások megváltoztatása, a légszennyezettség csökkentése, az egészségtudatos szemlélet és a turizmus fejlesztése szempontjából is kiemelt feladatnak tekinti a kormány a kerékpározás népszerűsítését, illetve a kerékpározás feltételeinek…..
Serbia Insajd Kocka do kocke 2008.06.26 17:13:00
Érdekes, bizsergető érzés újra látni. Egy pillanatig úgy éreztem , hogy újra ott ülök a kanapén sárga pizsamában, nyakig betakarózva, a tévé előtt. Szép volt igazán. Mindig is sejtettem. ..
Klipkritika - Desperado: Kerek az életA magát találóan Depsperadónak (sp.: kétségbeesett) nevező formáció már legalább egy évtizede jelenik meg újabb és újabb igénytelenségekkel a pop-piacon. Már az együttes neve nagyon ötletes. Látszik mögötte a nagyívű művészi…..
Nem, ez nem egy gagyi Szex és New York mozifilm paródia címe, hanem a félelmetes jövő. A Prada kifutóján, a 2009-es Resort kollekció részeként tűntek fel az alábbi, '80-as éveket idéző darabok (oké, bevallom: nekem is volt kislánykoromban) és lehetséges, hogy ismét…..
Most foghatja a fejét az egyre teknőcszerűbb tinibálvány: kellett annyit farosszériázni a magyarságnak, most alig tudunk kikászálódni a szar szóviccek alól. Én a munkahelyemen igazán szokva vagyok az ilyesmihez, de a gyermekeit kiságyukban sósavcsöpögtetéssel lazító mama képe…..
Kedves gyermekeim, unokaim... es barataim! Ujjabb dilettans filmecskevel lepem meg az untakozni vagyokat. Ugyanis vegre sikerult ujabb gyongyszemet osszeszednem. Ez talan az elso olyan filmecske amire buszke vagyok. Blogot nem nagyon irtam.. mert az utobbi ket het rendezeses kaosza minden idomet…..