Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inox Viktor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sokára talán így fog kinézni a Népstadion ismét, ha bontani fogják, de persze ezeken a képeken még épül.* 50-60 évvel ezelőtti légi fotókból rendez ugyanis kiállítást a Ferencvárosi Helytörténeti Gyűjtemény, ennek örömére küldtek pár remek képet az Urbanistának…..
Pénteken este Hajdú Péter ránk szabadította a Tv2 legújabb próbálkozását, az RTL Klub nézettségi hegemóniájának megtörésére irányuló valóságshow-t, az ÖsszeEsküvőket. A műsor első blikkre pont olyan szerencsétlenül esetlen, mint a Geszti Péter legvadabb rémálmaiban…..
Inox Viktor 2011.09.19 11:32:23
@shitgun: muszáj - uszály
Otthonszülés 1894-ben Budapesten. Az alábbi naplóbejegyzés a naplóíró Lowetinszky János József egyetlen gyermekének születését örökíti meg.   1894. január 15.: Hétfő. Reggel 3 óra után Mari felkeltett, szegényre reájött a vajúdás, hol járt, hol feküdt, hol leguggolt,…..
Whisky, steakes szendvics a séftől, egy jó könyv, békebeli szalon hangulat - így érdemes utazniMeglett, komoly, irányító pozícióban lévő férfiakat (nem, nem baktereket) ismerek, akik odavannak a vonatokért és a modellvasútakért, ez olyan becsípődés náluk, amit nem lehet…..