Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Botosjeti (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan szabad prédának hiszik az interneten fellelhető fotókat, pedig akár komoly, büntetőjogi  következményei is lehetnek, például ha egy képmást használnak fel jogosulatlanul. Kedves Zugügyvéd!Fotós vagyok, lehetőleg ebből is szeretnék megélni (általában nem…..
Botosjeti (törölt) 2011.11.28 15:41:31
Abban, ha egy pasi nem szereti a rockzenét, nincs semmi szokatlan, abban viszont van, ha nem zavarja, hogy egy rockzenész kúrálja a feleségét. De zavarja. Amikor a dolog kiderül, a nő nem dobja az énekest, sőt, nem is takarodik el a színről, hanem arcátlanul időt kér a párjától. A…..
Botosjeti (törölt) 2011.11.22 13:47:02
Tegnap a HM immár az MTI-n keresztül is bejelentette az UH-1N beszerzési program létét, s ezzel az - egy évnyi előkészítést követően - hivatalosan is nyilvánossá vált. Most itt az ideje, hogy szemügyre vegyük ezt a típust, üzemeltetését, hosszú távú…..
Ez nem összeesküvés-elmélet, ezek tények, amelyek gazdasági alapúak. 2050-ben csodákat látunk majd az autóbontókban. Mai cikkünk blogposztja...
Botosjeti (törölt) 2011.09.20 21:00:44
@z.fuse: A szerkesztőségből talán nincs is ember, akinek ne bontószökevénye lenne otthon. Nem meglepő az önigazolási kényszer.
Botosjeti (törölt) 2011.09.21 04:46:22
@Motordoktor: Ja bocs, a komment elküldése után jutottál eszembe, mint kivétel.
Na, 15 hónap alatt hamar kihozták döntetlenre: Nem volt elég ezen a héten az Országvédelmi terv, most pénteken megkaptuk az újabb csomagot (Országvédelmi Költségvetés néven fut) Matolcsytól, aki mesélt a 2012-es költségvetésről végre számokkal, ami így egyben egy durvább…..
  Tudom, hogy most a 180 forintos árfolyamon történő előtörlesztés szörnyűséges következményeivel kéne foglalkoznom, de nekem nincs devizahitelem (más módon megyek csődbe), valamint szerintem jó ötlet, úgyhogy inkább a kaffkai rendőrállam szürreális hétköznapjait…..
„Konkrétan ecsetelte, hogy ő mennyire szexorientált, minden nap magához nyúl, ha nincs épp partnere, de már volt 4 nővel is meg ikrekkel is, meg sok száz nővel” - Ha a nagyszájú basszusgitáros túl sokat papol istenről meg a 21 centis ceruzájáról, akkor nem árt…..