Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunter001

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Varánusz Semjén vadászat 2011.09.11 05:34:05
"A kutyától félek, a vértől hányok,Mindig lenéztek engem a lányok.Nem vagyok senki, űzöm a vadat,Másoknak hajtok, mások hajtanak."A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde…..
Hunter001 2011.09.12 21:31:53
@Boli: Tisztelt Hölgyek, Urak!

Nagyon köszönöm, a megtisztelő visszajelzéseket és az építő kritikákat. Higgyétek el, hogy nem kenyerem a vadászati kérdésekben való törvényalkotási állásfoglalás és a vadászatra való ránevelés. Hittel vallom, hogy "A vadászat vadűzés és erdőzúgás, de több erdőzúgás". Életemben nem írtam még blog bejegyzést, de a mai témát nem hagyhattam szó nélkül. A napom meglehetősen zaklatottan alakult, a fentiek miatt, de úgy érzem megérte. Az eszmefuttatás, azon kultúrembereknél is, akik nem értenek egyet ugyan a vadászattal, mint szükséges tevékenységgel, elérte célját. Örülök, hogy vannak olyan hozzászólók is, akik nem repesnek az ötlettől ugyan, de tiszteletben tudják tartani a mi életformánkat és elfogadják életvitelünket. Nagyon köszönöm mindnyájatoknak. Valóban fontos, hogy helyreállítsuk a magyar vadászat becsületét és gyermekeinkbe ne azt neveljük, hogy a "zöld ruhások" piszkos gyilkosok. Az IGAZ vadászoknál senki nem tiszteli, becsüli és gondozza jobban a vadat és a közvetlen környezetét. Igen, valóban le is lőjük a vadat, ami alapján néhány hozzászóló szerint piszkos gyilkosok vagyunk. Őket nem áll szándékunkban és módunkban meggyőzni. Nem lehet. Ha viszont el tudtam érni akár egy valakit is aki végigolvasva a bejegyzéseimet, azok alapján kissé jobban átlátja a mai Magyar vadászok helyzetét és talán nem néz ránk úgy, mintha gyilkosok lennénk, akkor már megérte a fáradozást és az energiát. Köszönöm mindnyájatoknak! Javaslom mindnyájatoknak - yotta neked is - gr. Széchenyi Zsigmond, Ahogy elkezdődött és Ünnepnapok című könyveinek elolvasását. Garantálom, hogy mindenkinek - még a vadászat ellenzőinek is - élvezetes és lebilincselő olvasmány lesz és segít megérteni, hogy miért és hogyan is válik bárki vadásszá ezen a világon. Mindenkinek megköszönöm a figyelmet és ha bármilyen vadászati témában, kulturált keretek között, bárkinek a segítségére tudok lenni, örömmel állok szíves rendelkezésetekre.

Vadászüdvözlettel
Hunter001 2011.09.13 08:45:42
@glaci 0808: Tisztelt glaci!
Számomra az orvhalász is egyenlő az orvvadásszal, mert a horgászat a másik kedves időtöltésem és semmivel sem jobb az egyik rapsic banda a másiknál. Egy aprócska információ viszont elkerülte figyelmedet, amit szeretném, ha tisztán értelmeznél. A törvénytervezet alapján a nem a "hobbi" vadászok, hanem a hivatásos vadászok kapnának hivatalos személy minősítést, ezáltal ők lennének egy kicsit jobban felvértezve a rapsicok elleni harcban. A "hobbi" vadászok nem kapnának ilyen titulust, mert (holott néha jó lenne, amikor látom az orvvadászokat a területen, mert lehet, hogy oda is mernék menni hozzájuk) nekik normál körülmények között nincs rá szükségük. A horgászat szabályainak betartását ha jól tudom, a halőrök és a közterület felügyelők látják el, akik már egy ideje büszkélkedhetnek a hivatalos személy titulussal és ez így helyes is. Most annyi történik, hogy a kerületi erdész és a hivatásos vadász is megkaphatja ezt a jelzőt, ezáltal az őt ért atrocitásoknak (ami éri őket bőven, hidd el), más lenne a büntetési tétele. Remélem sikerült tisztáznom az értelmezési zavart.
Üdvözlettel
Hunter001 2011.09.12 15:57:54
@bruTe: Én nem leplezem le magam, hiszen yotta úgyis megmondta a tutit, hogy egy rohadt gyilkos vagyok. Ma megeszem a legutolsó áldozatom utolsó darabját (lehet, hogy kannibál is vagyok, hiszen yotta egyik szerettéről van szó) és amint vége a bőgésnek, azonnal ölök magamnak egy következőt. Éljen Obelix a gall!!!