Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valhalla81

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
http://www.origo.hu/itthon/20140227-jogerosen-eletfogytiglanra-iteltek-az-idos-melykuti-ferfi-gyilkosait.html A pénz miatt írok ide,ugyanis nagyon sokszor odateszik a megszerzett összeget is,(Tényleges életfogytiglan 19 ezer forint zsákmányért!)mintha meghatározná a pénz nagysága…..
Mélyvíz, csak úszóknak! 2014.02.27 19:51:55
Kémeim jelentették:Futballozni még nem tudunk de a gombfociban jól állunk!Azért van különbség,itt is,ott is!..
Most is készülünk a Finnek ellen de már rendes nagypályás futballban, várjuk a jobb eredményt,-magyar bajnokságban szereplő játékosokkal,akik labdát már láttak de jó meccset még nem-,mert valahányszor elkezdünk valamilyen nagyobb versenyen elindulni ,reménykedünk,(csak…..
http://hvg.hu/nagyitas/20140227_Foto_berkut_feloszlatas A leginkább szembeötlő az,hogy míg pár napja vér folyt,most meg érzelmekkel zsonglőrködnek,azért ez furcsa!Csak tudnám azt,hogy ha a kormányerők győznek,akkor olvassuk e ezt a cikket?Nem akkor kell(ene) gondolkozni, amikor…..
A videót meg kell nézni 32:15 nél elhangzik egy kérdés:Mikor lesz nálunk cigány miniszter?Nos, lehet hogy nincs is olyan messze a kérdésre a megoldás,mint ahogy számítunk rá!Nincs bajom a kisebbséggel,szó se róla, de azért a videón meg a képeken…..
Nincs mit hozzáfűzni, a kép és a szöveg nagyon nem kér belőle!Előítélet veled kapcsolatban nincs Vona Gabi, csak éppen te vagy előítéletes másokkal,azt hiszem ez óriási különbség!Mondhatnám a képre:No comment!(magáért beszél!) ..
http://comment.blog.hu/2014/02/25/nem_ez_nem_photoshop_471 Szóval honnan is jött maga?Na akkor ide egy kis bajuszt…!  Mindjárt megnézheti magát a tükörbe ,csak hagy tegyem ide ezt a kis pamacsot! Most mar beugrott kire is hasonlít!Mindjárt ,várjon ha ezt ide teszem,így…..
http://index.hu/video/2014/02/24/kunyhobontas_itelet/ Sokat vagyok olvasok híreket és a következő kis videóra bukkantam de ha nem akartok nézelődni olvasásból ennyi is elég:Félmillió segít egy hajléktalanon?Jogtalanul bontotta el a zuglói önkormányzat a hajléktalanok…..
Láttam mar ilyet máskor is más oldallal kapcsolatban!Most a poéngyáron,amit nem tudom minek szántak de sejtem,hogy a figyelemfelkeltésre irányult de ezt azért mégsem kellett volna!Ami történt az nem vicces és nem is poénos,még ha a kislány csak kidomborítja is a hasát,nem…..
Egy gondolat Ukrajnáért!Azt olvasom a hírekben,hogy az ukrán tüntetőket leterrorizálták!Hát ez az!szeptember 11.-e sem volt terrortámadás.Az bizonyos, hogy a terrortámadást megelőzi egy követelés a terroristák részéről!A követelés Amerikában sem valósult meg!Meg kell…..