Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajna27

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Merlin Frank Skinner visszasírja 2013.03.06 21:12:30
Frank Skinner író, humorista, televíziós műsorvezető és rádiós. Valamint Merlin-rajongó.Szerencsétlenségére azonban csak tavaly, épp a befejező évadban lett lelkes nézője a fantasy sorozatnak, amit rendszeresen említ, méltat és visszasír, például szombat reggeli…..
ajna27 2013.03.16 19:08:34
cinegoredottk.wordpress.com/2013/03/13/byzantium-amikor-a-vampir-menekul/ Balinor erről tudsz valamit? Bradley is a szereplők között van.
www.imdb.com/news/ni48899922/
ajna27 2013.03.16 20:56:37
@Merry: én is jobban bírnám, ha angol maradna :p de lassan már annak is örülnék, ha japán filmben lenne csak legyen :D
ajna27 2013.03.17 18:03:54
@Balinor: én is ugyanígy érveltem, igaz az imdb, nem a legbiztosabb forrás. Bár a filmben nagyrészt angolok játszanak, a rendező meg ír. júniusban kiderül, elvileg akkor mutatják be :)
Az Atlantis két új szereplőjéről ad hírt az angol Daily Mail. A lap információi szerint a fantasy sorozatban Jemima Rooper fogja eljátszani Medusa szerepét.Az értesülést erősíti a tény, hogy Rooper a produkcióért felelős Julian Murphy és Johnny Capps négy korábbi sorozatában…..
ajna27 2013.03.12 14:21:57
@Kymy: Aphrodite- Eoin- áááááááá :D :D :D :D
2013 legambiciózusabb televíziós újdonságának ígérkezik, és talán nem csak az angol felhozatalból, a BBC nagyszabású, új fantasy sorozata, amely Atlantis címmel ősszel kerül képernyőre Nagy-Britanniában.A produkció létrehozásához két korábbi angol sikersorozat, a…..
ajna27 2013.03.03 20:19:19
@Caretha: ismét szívemből szóltál :) bár nálam nem hiszem hogy bármi pótolhatja a Merlint, de remélem a közelébe jut :)
Ahogy közeleg a forgatás kezdete, vélhetően választ kapunk a legizgalmasabb kérdésekre, vagyis megismerjük az Atlantis főbb szereposztását. Talán az első név már meg is van. Bár az értesülés hivatalos megerősítést egyelőre nem kapott, a brit TVWise bennfentes forrásokra…..
"Képzeljük el a szituációt: Itt a szombati teaidő, szeptember vége van, sárgulnak a levelek, kandallófüst terjeng a hűvös levegőben, a boltok már felszerelkeztek karácsonyi díszekkel. Frissítővel a kezünkben befészkeljük magunkat a kanapéra a család/valaki fontos/a japán…..
Hetek óta vártam a hírt, míg ma Ben Stephenson, a BBC dráma részlegének vezetője bejelentette: Atlantis címmel ősszel új sorozattal térnek vissza a Merlin alkotói. Julian Jones, a Merlin vezető írója már tavaly év végén elárulta, hogy dolgozik egy új - szintén ismert…..
Közel egy éve olvashattatok róla először, és akkor már trailer is volt hozzá, ám ma este indul a BBC kettes csatornáján a Dancing on the Edge című sorozat, amely egy fekete jazz banda történetén keresztül az 1930-as évek Nagy-Britanniájába kalauzolja el a nézőt, sok-sok…..
ajna27 2013.02.11 23:09:36
Jó hírem van Katie McGrath (Morgana) rajongói számára. Katie állandó szereplő lesz az amerikai NBC és az angol Sky Living koprodukciójában készülő Dracula című sorozatban. A tízrészes sorozat, amelynek címszerepét Jonathan Rhys Meyers (Tudorok) alakítja, Bram Stoker regénye…..
ajna27 2013.02.10 23:06:18
@Fanni95: @Merry: én is szurkolok Nektek :)Remélem sikerül :)
Akárcsak Katie és Colin, a kiváló Angel Coulby (Gwen) is hamar új szerepet talált a Merlin fantasy királynéja után. Miközben a BBC hétfőn kezdi vetíteni Angel tavaly forgatott sorozatát, a Dancing on the Edge-t, a színésznő máris szerepet kapott A híd (Broen) című skandináv…..
ajna27 2013.02.06 23:11:56
ajna27 2013.02.08 14:11:48
@Balinor: jaj bocsi, nem jó helyre hsz-eltem. Igen a jövö hetit már kikutattam a BBC" tvműsorából. valamiért azt hittem egy hét alatt lenyomják majd esténként. Nekem is tetszik, kíváncsi vagyok mi lesz a következő részben, mert ennek a vége elég körömrágósra sikerült :)
Colin Morgan szimpatikus gondolatai után most következzen néhány fotó, amelyek a díjátadón készültek a Merlin színészeiről, majd láthattok két újabb videót is az eseményről, köztük a televíziós közvetítés valamennyi Merlin-vonatkozású pillanatát. A vörös szőnyegen…..
A mai napon átlépte az egymilliós határt a hivatalos Merlin-oldal követőinek száma Facebookon. Komoly mérföldkő. Jött is köszönetnyilvánítás: "Millió köszönet a Facebook-rajongóknak!" De vajon mit lehet kezdeni egymillió rajongóval a sorozat befejezése után? Érdekes…..
Január 4-én a tengerentúlon is elstartolt a Merlin befejező évada, de a tavalyi nézettségi adatok alapján írhatnám azt is, hogy visszatért a képernyőre az amerikai Syfy csatorna legnézettebb sorozata. 2012 legnézettebb sorozatai a Syfy-on (esti nézőszám átlagok): 1,708m -…..
Merlin Nem Artúrként tér vissza 2013.01.04 00:50:11
Pénteken Amerikába is megérkezik a Merlin befejező évada. (Csak megjegyzem, hogy tavaly a Syfy legnépszerűbb sorozata volt a Merlin, amivel angol sorozat valószínűleg még sosem büszkélkedhetett a tengerentúlon.) Az amerikai premier apropójából szólaltatta meg Bradley Jamest a Los…..
ajna27 2013.01.09 08:04:52
@Valkea: Hengis ugye??? jaj de imádtam a GoTben :)
Brománcot és szerelmet emlegetni mindig kényes dolog, mert ezek könnyen félreérthető fogalmak. Ezért kissé félve lapoztam fel - Chayiana ajánlása nyomán - a Hypable cikkét, amelynek címe "Merlin retrospektív: Merlin és Artúr plátói szerelmének története". Ám a félelmem…..
ajna27 2012.12.28 22:51:23
ajna27 2013.01.09 08:02:30
@Caretha: ugyanezt kérdeztem én is mikor mindenki nyavajgott :D Kösz, :) hogy nem vagyok egyedül a katarzisommal amit még mindig érzek <3
Az SFX négy, a Cult Box, a Digital Spy, a SciFi Pulse és a Geek Syndicate öt csillaggal értékelte a Merlin sorozatzáróját. Abban nagyjából minden értékelés egyetért, hogy az írók kiváló döntést hoztak, amikor nem az akcióra, hanem a karakterek viszonyára hegyezték ki a…..
ajna27 2012.12.28 20:47:45
@Caretha: @camlann: Tökéletesen egyetértek. életemben nem sírtam ennyit filmen, és még 3xra, mikor már csak a M/A jeleneteket néztem, még akkor is bőgtem. az egyetlen amit sajnáltam, hogy Gwentől nem búcsúzhatott el Arthur, ja és a mában lévő jelenetet én nem így képzeltem. én csak sajnálni tudom a finnyogókat, nem értik a lényeget :)
Gaius volt a 2.kedvencem a soriban, és örülök, hogy végig jelen volt, mostmár pihenhet, ahogy Colin, és Bradley is akik sokkolóan jók voltak. Bradleyt szívem szerint felhívtam volna, hogy : ugye semmi bajod??? élsz virulsz?? :D szóval köszönet Nekik, és Nektek többiek, akiknek a véleménye, néha tök jól rávilágított olyasmire, amit én nem vettem észre, érthettem egyet, vagy bosszankodhattam egykét hsz miatt :D Balinor kössz hogy ezt mind lehetővé tetted :) ideszoktam, (és az FBre is) és nem szabadulsz tőlem :)
ajna27 2012.12.30 00:41:21
@Selli69: ezek szerint neked nem tetszett a zárórész!? És bocs ha bántó voltam :)nem állt szándékomban :)
ajna27 2012.12.30 19:44:17
@Selli69: Oh akkor félreértettél, én azokra gondoltam, akik szidják a végét,hogy milyen szar lett, meg milyen átverés, meg hogy ez sem lett meg az se,abból amit beígértek. és nem látját, hogy milyen fantasztikus volt az amin Arthur és Merlin végigment :)
És hidd el én is majdnem belehaltam velük, és végig reménykedtem, hogy hátha Arthur megússza, pedig tudtam, hogy nem fogja, és azt hiszem igazából abban volt a varázslat, hogy szinte mindenki tudta, mégis elérték, hogy végigreménykedjük :)És én is nagyon szívesen néztem volna még évadokon át ahogy szívatják/szeretik egymást :)
Tehát Bocsánat!
Merlin Merlin 5x12 részlet 2012.12.22 00:00:16
A BBC közzétett egy apró részletet az utolsó előtti epizódból is.Méghozzá a kockázós jelenetet! Aki olvasta szeptemberben az SFX forgatáson készült riportját, talán emlékszik rá, a magazin említést tett a jelenet felvételéről. Mivel erre az epizódra vonatkozik, itt…..
Merlin Merlin 5x11 promóképek 2012.12.15 14:36:27
Julian Jones író a nagy finálé előzményének nevezte a Merlin ma esti epizódját egy interjúban, amelyről még olvashattok az este folyamán. Láthattuk az előzetest, egy rövid részletet, most pedig az epizódhoz kapcsolódó promóciós képek következnek. Mordred és Kara Eljött…..
Az amerikai Jenna Buschtól számos Merlin-interjút olvashattunk az évek folyamán. A produkció hétfői nemzetközi sajtónapján egyszerre három főszereplővel ült le beszélgetni. A Fanhattanen megjelent interjút olvashatjátok most magyar fordításban. "Nehéz elhinni, hogy az…..
A Morganát alakító Katie McGrathtal a DigitalSpy közöl interjút. Mint mondja, az utolsó két rész az elmúlt öt év minden kérdésére választ fog adni, de szerintem Katie durván alábecsüli a kérdéseim számát. ;) Íme az interjú magyar fordítása: Hogyan érett meg a…..
Néhány kép a nyolcadik és kilencedik rész forgatásáról. Bradley James, Colin Morgan és egy bábu Gwen A vízben az igazi Gwen (Angel Coulby) és az igazi Artúr (Bradley) Dolma, a varázslónő szerepében is a zseniális Colin Morgan Merlin a földön, Bradley a füstben. Láttuk ezt…..
ajna27 2012.12.03 11:12:55
@Balinor: az a kérdés, hányadszorra :D :D :D
Merlin Merlin 5x09 részlet 2012.12.01 00:48:21
A BBC jóvoltából rövid részlet az ötödik évad kilencedik epizódjából... A többi szombat este várható...
A befejezés bejelentése után nem sokkal a BBC az alábbi exkluzív interjút tette közzé a Merlin címszereplőjével. Colin Morgan nosztalgiázik kicsit a sorozattal kapcsolatos korai élményeiről, elmondja gondolatait a befejezésről és - ahogy a sajtóközleményben olvashattuk -…..
Merlin Merlin után Camelot? 2012.11.26 20:52:46
Úgy tűnik, komoly űrt hagy maga után az ötödik évaddal lezáruló Merlin, nem csak a nézők szívében és a BBC One műsorstruktúrájában, de a gyártó Shine és a nemzetközi forgalmazó Fremantle Media Enterprises (FME) pénztárcájában is. Még huszonnégy óra sem telt el a…..
Az angol SFX magazin legújabb száma összeállítást közöl Artúr és Merlin öt éve tartó barátságról, megszólaltatva a legilletékesebbeket, a sorozat két főszereplőjét. Íme a cikk magyar fordítása: Han és Csubi, Batman és Robin, Spock és Kirk... A sci-fi és fantasy műfaja…..