Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VajdaKriszti

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hetes szüneten vagyunk túl, ez alatt mindenki alaposan kiéhezett az izgalmakra. Jómagam az egyenletes adagolás híve vagyok, de hát ez nem kívánságműsor. Ha már ez egy bevallottan szubjektív blog, akkor bevállalok egy szubjektív kirohanást. Este akartam megnézni az élőben…..
    Elektronikus sajtótörténeti csemegét kínálunk nektek. A futam alatt real-time keletkezett kommenteket összegyűjtöttük és időrendi sorrendbe állítva, kommentelők szerinti színkóddal ellátva tálaljuk! Rajt előtt:   Csakazeto: Félek Button miatt. Kobayashitól,…..
Nehéz szakma ez a tartalom előállítás. A mi esetünkben konkrétan azért, mert a rendszertelen és változó minőségű tartalmainkat a kutya se olvassa. Úgy értem, hogy még mi sem. Leginkább egy belsős beszélgetésre hasonlít a dolog, de azt Gtalkon is meg tudnánk csinálni. Ha néha…..
4 kerékvető Csak 7 kör... 2012.03.25 10:36:11
Ennyit bírtak. Vagy ennyit engedtek nekik. Engem személy szerint ez bosszant, mert ez egy verseny és nem pedig kisasszonyok körmenete. Aki kockáztat, nyerhet, aki bevállalós, hát tegye, a többiek pedig menjenek lassabban. A megszakítás pedig különösen béna. Ez olyan, mintha a sífutó…..
Kezdjük az arcoskodással. Nagyon szép győzelem volt ez Buttontól, mesterien vezetett. Akármennyire is akarták manipulálni a futamot a bírák, még a safety-t is beküldték Petrov szerencsétlenkedése miatt (egyébként kamiont elég ritkán lehet látni a pályán verseny közben),…..
4 kerékvető Vegyes érzelmek 2012.03.18 16:56:00
Hatalmas gratula Buttonnak a mai teljesítményért! Az egész futam alatt érinthetetlen volt, még a biztonsági autós fázis sem tudta kizökkenteni az egyensúlyból. Ugyanakkor Hamilton megint kissé görcsös volt, az elrontott rajt után nem találta meg a helyes utat, így a pole-ból…..