Regisztráció Blogot indítok
Adatok
normálnyomtáv

0 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen jó és kielégítő lehet egy szeretői kapcsolat, lehet, hogy eljön a pillanat, mikor az egyik fél úgy dönt, hogy neki fontosabb a házasságának rendbetétele. Ez sokszor lebukás után következik be, de olykor nem is kell hozzá lebukni.Szerepet játszhat a rossz lelkiismeret, a…..
normálnyomtáv 2012.06.02 13:36:14
@marketingmunkás: talán azért, mert nem egységugrás-függvény szerint működünk. (szerettem, ettől a perctől viszont közömbös / utálom)
normálnyomtáv 2012.06.03 16:22:25
@skarlát betű: örömmel jelentem, hogy ma reggel egészen jót e-beszélgettünk.
normálnyomtáv 2012.06.04 06:45:57
@HoldViola: "Aki arra jó volt, hogy a lékeket tömködje, azt emberszámba miért nem kell venni?": Kell(ene) emberszámba venni. Bár, magamba gondolva lehet, hogy van, aki engem is olyannak lát, jó szándékaim ellenére. :-(
Az egyik legutóbbi kommentfolyamban vetődött fel a téma: haza lehet-e vinni a harmadik szereplő által bennünk felkeltett vágyat, és az otthoni szex csillapítja-e azt? Esetleg meg is szünteti? Mikor megkívánunk valakit, azt a konkrét személyt kívánjuk-e meg, vagy a szexet magát?…..
Az utóbbi posztok egyikében szóba került az ágyak jelentősége.Egyedülálló szeretők esetében adott a helyzet: általában saját otthonukban, saját ágyukban szeretkeznek akár házas, akár kapcsolatban élő partnerükkel, partnereikkel. Kényelmes megoldás, nem kell szervezkedni,…..
normálnyomtáv 2012.05.11 06:28:26
@skarlát betű: Nálam valami olyasmi lehet, hogy a testem, az ágyam, a táskám, stb. az enyém azt úgy használom, ahogy akarom. De a házastárs ágya az övé, azzal nem rendelkezem. A lakás közös, oda már vittem barátnőt, de másik ágyat, heverőt használtunk.
normálnyomtáv 2012.05.15 08:10:19
@skarlát betű: "Ha a lakás közös, tán az ágy is az...": még az alsónadrág / bugyi sem közös, pedig a közös pénzből vettük. :-)
normálnyomtáv 2012.05.15 08:26:37
@skarlát betű: "Az igazságos az lenne, hogy amit én magamnak megengedek, azt a másiknak is,...
De, hogy ezt mennyire lehet megbeszélni... Nem biztos, hogy szükség van rá. "
Ismerek egy párt, akik azzal indultak neki a házasságnak, hogy egy-egy kitérőbe járás nem válóok. Az asszony kérte, hogy mondja el, ha ilyent csinál, ne mástól kelljen megtudnia. Elmondta. Aztán egyre kevésbé mondta el. A feleség is elmondta: nem hiszem, hogy a férj reakciója olyan volt, ami miatt ne mondta volna el mindegyiket.
Két felnőtt ember egy városban. Mindketten nagyon elfoglaltak, esetleg mindketten családosok, rengeteg az elintéznivalójuk, időhöz és térhez vannak kötve. De találkozni akarnak. Minél több az akadály, tán annál inkább. Olykor csak pár percük van. Olykor egy órájuk. Milyen…..
Lehet, hogy a kérdést inkább úgy kellene feltennem, hogyan lehet megtartani egy szeretői kapcsolatot, de most inkább azt járom körül, milyen buktatók vannak egy ilyen jellegű kapcsolatban - mindkét fél részéről. Az egyensúlyozás szerintem elsődleges fontosságú.Vannak tipikus…..
normálnyomtáv 2012.01.25 07:49:50
@azentitkaim: Hát, jól beégtem, de műszaki ember vagyok (voltam?), nekem 1435 mm az +20 -tól -10 mm tűréssel 1435 mm, semmiképpen nem 760.
Motoszkál még valami milliméterorientált agyamban, de most nem tudom megfogalmazni...
normálnyomtáv 2012.01.25 20:12:21
@skarlát betű: Ezzel azt mondod, a szó semmit nem ér. Ti sem vagytok szavahihetők, mi se tartsuk be az ígéretünket. :-(
normálnyomtáv 2012.04.30 20:35:45
@skarlát betű: Szia, vajon érdemes még ide beírni valamit, vagy régi téma és úgysem olvassa senki?

Két teljesen ellentétes hatás ért mostanában. Elsőben tettem fel fényképeket a Facebook-ra, néhányan megkedvelték és egyik nőismerősöm elkezdett győzködni, hogy gyorsan hajtsak rájuk, mert ez azt jelzi, le akarnak feküdni velem. :-) Mitagadás, nem annak vettem, nem hajtottam rájuk.

A másik szintén Face-alapú. Egy csaj, voltkollega egyik témájához szóltam hozzá. A téma a meleg volt és azt javasoltam, menjen jégbarlangba Werfenbe, vagy a Dobsinára. Erre írt, hogy túlzottan foglalkozom vele, a hozzászólásomat törölte és kilökött az ismerősei közül.
Persze, nem ez volt az egyetlen levélváltás köztünk, de egészen semleges leveleket váltottunk, azt sem sűrűn és a franc sem gondolta, hogy a közzétett véleményéhez ilyen hozzászólás pánikba kergeti.
Minden szerelmes levél nevetséges - olvastam valahol. Bár nem értek vele egyet, az biztos, hogy a szerelmi/szexuális kapcsolatoknak van egyfajta sajátos nyelvezete, amely kívülállók számára sokszor negédesnek, abszurdnak, infantilisnek tűnik. A szerelmesek, az érzelmi okokból…..
normálnyomtáv 2012.02.13 22:32:54
@skarlát betű: Hááát...nem is mondanám senkinek, hogy kis kurvácskám és nem is örülnék neki, ha valaki mondjuk drága baszógépemnek nevezne. Kíváncsi lennék, a blogolvasó és író nők milyen arányban lájkolnák ezt a kedveskedő megszólítást, kár, hogy eddig nem nyilatkoztak többen.
normálnyomtáv 2012.02.15 05:36:53
@Lars.Lares: dehogy bántottál meg!
normálnyomtáv 2012.03.12 06:46:40
@Holly-Audrey: Másak vagyunk... Meséltem, hogy olvastam ilyen véleményt és azt mondta, ő kis termetű, mégis hatalmas pofont kapok, ha megpróbálom. :-)
Nem sűrűn járok metróval, ezért ritkán kerül a kezembe az ott fellelhető újság, de ezúttal egy osztogató srác igen határozottan nyújtotta felém, és elfogadtam. Aztán lelkiismeretesen végig is olvastam. Nagyon érdekes, úgymond szakmába vágó anyagra bukkantam benne. Egy magyar…..
normálnyomtáv 2012.03.01 18:28:05
@Adam XL: Azt hiszem, nekem is gyanús lenne és teljesen hasonlókat gondolnék, hasonlóan reagálnék, mint ahogy leírtad.
normálnyomtáv 2012.03.09 18:23:38
Sziasztok, kaptam egy témába vágó viccet, hátha van köztünk olyan fiatal, aki még nem ismeri. :-)

Nagyon boldog ember voltam.
Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel, és el is határoztuk, hogy összeházasodunk.
Csak egy dolog aggasztott....
A gyönyörű szép húga...
Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk mini
szoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt amikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt. Egy napon, a hugica hívott, és megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem, és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett. Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn. Amikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz.

Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam. Körös-körül...ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:

"Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön!
Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!"

Tanulság:

Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!
normálnyomtáv 2012.03.10 07:00:35
@skarlát betű: Hát igen, élvezni többször jó! :-)
Annak ellenére, hogy a nőkkel kapcsolatos kérdőív nem nyerte el a tetszéseteket, most mégis írok a férfiak maszturbálásáról (ilyen makacs vagyok).Elvileg erről a témáról sokkal többet tudunk, legalábbis sokkal nyíltabban lehet róla beszélni. (Mindig is téma volt, de tiltó…..
normálnyomtáv 2012.02.28 07:06:30
@kardhal77: Jó a beszólásod, így van.
normálnyomtáv 2012.02.28 07:10:25
@Rogerthat: Az álom hozzá jó, a csupa csúszósan nedves ágyneműben ébredni nem szerettem.
normálnyomtáv 2012.02.28 07:14:17
@skarlát betű: "...furcsa. Hogy valaki még levetkőzni se hajlandó, és végignézi...": nem beszéltük meg, miért alakult így, tehát nem tudom elmondani neked. Talán volt benne valami kettősség, hogy vágyott is a szexre, de valamiért nem is akarta csinálni.
Ma egy éve vágtam bele a hűtlenség blog írásába. Úgy érzem, megérte, ahogy már többen és sokszor jeleztétek, ez a fórum fontossá vált az életünkben, életetekben. Noha az utóbbi hetekben nem volt rá annyi időm, mint korábban, és nagy figyelmet keltő poszt nem született,…..
A Bálint-nap legutóbbi időkben tapasztalt elterjedése egyetlen szempontból pozitív: élénkíti a kereskedelmet. Örülnek neki a virág- és lufiárusok, az édességboltosok és az éttermek. Van még valaki rajtuk kívül, aki örül?Tipikusan bosszantó és giccses ünnep, és szinte senki…..
normálnyomtáv 2012.02.15 06:07:07
@azentitkaim: úgy érzem, a nőnap más. Valentinkor elvileg a szerelmesek köszöntik egymást, ha jól tudom. De ez mára eléggé kitágult, igen nehéz eldönteni, hol, kinél, milyen szintű kapcsolatnál van a határ, egy kapcsolat (szerető, barátnő, barát (nő), havernő) hogyan értelmezi, ha kap, vagy nem kap Valentinkor. Ilyenkor van valami vallomás-féle jeletntése az ünneplésnek, ajándéknak, úgy gondolom. És van egy alkalom, ami felhívja a figyelmet arra, hogy társunkkal kicsit, vagy kicsit másképpen foglalkozzunk.
Nőnapnak nem tulajdonítok vallomás jelentést. Akkor kaphat egy szál ibolyát, egy megemlékező szót bárki.
normálnyomtáv 2012.02.15 21:34:20
@kardhal77: Sőt, valld be részletesen, hogyan kezeled, amiket felvetettünk! :-)
normálnyomtáv 2012.02.15 21:36:22
@skarlát betű: "Milyenek a kilátásaid?": havasak. :-)
Komolyabban: indulnak a segítségek, de nem akarom nagyon beleélni magam a gyors sikerbe.
Ezt egy, a napokban megjelent nekrológban olvastam: De hát a legtöbb kelet-európai nőcsábászt nem érdeklik a nők, csak a skalp meg a szex.Minden politikai vonatkozástól eltekintve, és szövegkörnyezetéből kiragadva, ez a mondat, úgy gondolom, érdemel némi kommentelést,…..
normálnyomtáv 2012.02.10 21:39:58
@skarlát betű: "kisfiú mozdonyvezető akar lenni": ezzel szoktam öngúnyolni, hogy (bizonyos szempontból :-) ) megragadtam ezen a szinten. :-)
És, ha már mozdony: miért menő sok nőnél, ha mozdonyról mesélek, netán bemutatom neki a mozdonyunkat?
Tilosban járni, bizonyos órákat eltüntetni az életünkből, alibit gyártani nem egyszerű. Pedig a legtöbb hűtlenkedőnek muszáj megtanulnia, hogyan csinálja, mert ha nem tanulja meg, annak bukta lesz a vége. Azt pedig senki se szokta szeretni (kivéve azt, aki kifejezetten le akar…..
normálnyomtáv 2012.02.02 20:20:40
@skarlát betű: Egyrészt nem mindig jóállású a szegény férfi, másrészt nem biztos, hogy pár hetenként van szükség a búvóhelyre.
Aztán meg, ami számodra elképzelhetetlen, az lehet, hogy máshol működik.
(de boldog is voltam, amikor úgy nézett ki, hogy a régen vágyott nővel 2 hetente összejön - aztán teljesen megszakadt, csak a beszélgetés maradt meg :-( )
Gondoltam, írok valami szívderítőt, erre kaptam egy témajavaslatot Labdarózsától. Érdekelné a véleményem és a ti véleményetek arról, hogy milyen hatással van a jelenlegi politikai-gazdasági helyzet a szeretői kapcsolatokra, illetve a házasságokra, főleg, ha éppen…..
normálnyomtáv 2012.01.19 18:58:12
@Labdarózsa: Úgy gondolom, az a válsztóvonal, hogy valaki rá akarja-e beszélni a másikat, meg akarja-e téríteni, vagy nem. Szerintem a fanatizmus minden formája zavaró (lehet), akár politikai, akár vallási, vegetáriánus, vasútbarát, Suzuki utáló, .... Ha rá akarja kényszeríteni a véleményét a másikra, megette a fene. Ha nem, akkor boldogan élhetnek...akár a következő választásig. :-)
Persze, nem árt, ha nagyjából egy véleményen vannak: van téma, egyetértéssel is és némi vitalehetőséggel is.
normálnyomtáv 2012.01.20 07:22:49
@Labdarózsa: "nem gondolhatják, ... képesek ... más nézetek vallására rábírni. ": Pedig de sokan gondolják! Vagy gondolkodás nélkül próbálkoznak vele...
normálnyomtáv 2012.01.24 20:23:11
@Labdarózsa: mi nem zsidózunk, aki emberileg megfelel, azzal lefekszünk. :-)))) Nem kirekesztő típusok vagyunk. :-)
Nekem kettő volt, aki (részben) zsidó származást vallott, magamtól rá nem jöttem volna. Meg egy olyan, akinek férje zsidó. (ezzel együtt erre a harmadikra vágyom leginkább)
Ha már csalunk, és nem közös megegyezés szerint, akkor gondoljuk át azt is, hogy le akarunk-e bukni. Amennyiben igen, tudat fölött, vagy tudatalatt, akkor a következő módszereket ajánlom. (Természetes, hogy aki viszont NEM akar lebukni, az pont ezeket a dolgokat NE…..
normálnyomtáv 2012.01.22 08:56:29
@azentitkaim: "(feltéve, hogy a hivatalos párod is az ismerőseid között van)" :-)))
normálnyomtáv 2012.01.22 10:17:15
@azentitkaim: Aha.
Érdekes, nálunk is asszony volt ott előbb és még egy párról van sejtésem, hogy melyikük volt előbb, ott is a nő. Persze, ez lehet teljesen véletlen, a három nem statisztikai mennyiség. :-)
normálnyomtáv 2012.01.24 19:37:25
@Labdarózsa: Nehéz elhinni, hogy ilyen élményből semmi marad, hogy egyáltalán láttad-e a másikat, vagy csak valamiből tudtad, hogy ott van, ha láttad, akkor felöltözve, bugyibn, ....
Na, de hagyjuk, mégsem kellene aprólékosan, közszemlére téve felidézni a rossz emlékeket.
- Hol jártál? Ne gyere nekem azzal, hogy eddig tartott a megbeszélés! - Már megint hová mész? Képtelen vagy megülni a fenekeden, mint más tisztességes ember? - Zuhanyoztál? Miért vagy ilyen illatos délután hatkor? Biztos nővel voltál. - Menj vissza a kis kurvádhoz!-…..
normálnyomtáv 2012.01.21 16:45:42
@normálnyomtáv: itt meg egy betűt hagytam ki: virágunknak. Lehet, hogy jobb, ha nem szólok hozzá?
normálnyomtáv 2012.01.22 20:57:34
@hannawald: Lehet, hogy most nagyot égek, de hősként bevallom, fogalmam nincs ez mi. (Majd SB-vel kimoderáltatom, ha túl nagyon ciki :-) )
normálnyomtáv 2012.01.24 19:33:20
@Labdarózsa: Engem a mozgás hoz lázba, nem a leszorítás. :-)
Mielőtt ezt a könyvet egy jóbarát a kezembe nyomta, magamtól megpróbáltam összeszedni, mi a titka az ügyes flörtölésnek, milyen módszerekkel lehet valakit levenni a lábáról vagy épp azt közölni vele burkoltan, hogy semmi esélye (ez utóbbi sokkal könnyebb). Aztán rájöttem,…..
normálnyomtáv 2012.01.17 08:28:08
@hannawald:
"érdekelt volna a jelenet. ": nem kedvelem a kandi kamerás jeleneteket, de a pszichológiai tapasztalásod érdekében eljátszhatjuk a jelenetet. :-)
"se tudom pontosan hol vannak a határai": az a szép benne, hogy mindig máshol és nem tudhatod, hogy adott metrókocsiban melyik határral találkozol. :-)
normálnyomtáv 2012.01.17 14:13:12
@hannawald:
"türelmes vagyok ": na, de ennyire? :-) Több évtized alatt egy ilyen eseményt láttam. :-)
"2 év múlva egy találkoznak": nem is vagy annyira türelmes! Én azt hittem, örökre elvesztettem valakit, aztán 27 év után nagyobb kapcsolatunk lett, mint eredetileg. Na, ezt csináld utánam, utánunk, ha annyira nagy leány vagy! :-))
normálnyomtáv 2012.01.17 14:30:17
@hannawald: "újraegymásratalálásra, 15": kívánom neked, hogy olyan nagy, kellemes, inspiráló élmény legyen, mint a mienk!
A téli szünetben rengeteget olvastam és megnéztem jópár filmet. Talán nem tévedek, ha azt mondom, hogy 90%-ukban előfordult a hűtlenség témája, a maradék 10% gyerekeknek szólt.   Biztos csak nekem tűnik úgy, de ha fikcióról van szó, akkor meg merik mutatni a valóságot,…..
Szexofon blogja Női aktfotós 2012.01.06 06:42:00
Másként pózolsz/pózolnál-e egy nő előtt? Ha igen miben? Könnyebb, nehezebb vagy csak egyszerűen más? Könnyebb megnyílni avagy kitárulkozni? Megtetted-e?..
normálnyomtáv 2012.01.08 18:37:11
Mindenkinek, aki olvassa, szereti, bírálja, aki vigaszt merít belőle, vagy felháborodik rajta, aki vitázik, és aki csak hallgat, aki hűtlen és aki hűséges, (bárkihez és bármit is értsen ez alatt) aki boldogtalan és aki boldog, aki magányos, és akinél túl sokan vannak most, aki…..
normálnyomtáv 2012.01.03 19:05:40
@skarlát betű: úgy látszik, én inkább szabadnapokon, a többiek inkább hétköznapokon jönnek. :-)
Noha sok téma van raktáron, ezekben a napokban nem valószínű, hogy rendes posztot tudnék írni, sejtésem szerint ti se nagyon fogtok a bloggal kelni-feküdni. Úgy döntöttem, hogy beiktatok egy kis szünetet.Ha épp semmi egyéb dolgotok nincs, és már telezabáltátok magatokat bejglivel…..
Nemrég az egyik kommentben idéztem Popper Péter néhány mondatát, amelyekben az emberek (főleg férfiak) hűséghez, hűtlenséghez, parnterváltogatáshoz való hozzáállását ecsetelte. A poligámok és a monogámok mellett feltűntek a palingámok is: A folyton kapcsolatot váltó…..
normálnyomtáv 2011.12.24 18:25:35
@haborgo1975:
"Hajt a vérem, na.
Érdekes ezt egy nő szájából hallani... ": egyetértek és épp az a nagyon jó ebben a társaságban, hogy ki lehet mondani!
Sokszor hallottam már, talán főleg férfiaktól, hogy azért csábítottak el valakit, vagy azért kezdtek szeretőkeresésbe, mert erőt vett rajtuk a kapuzárási pánik. Elmúltak negyven évesek, vagy még el sem érték a negyvenet, de az fenyegető közelségbe került, és elkezdtek…..
normálnyomtáv 2011.12.24 17:25:52
@skarlát betű: "Nem is pánikolok a korom miatt ": hát ne is pánikolj, hívd a kéményseprőt! :-)

Komolyabban: "kicsit" 40 fölött vagyok, sose voltam a nők bálványa, de korpánikolni még nem jutott eszembe. A legrégebben fiatal 54 éves volt, akivel hancúroztam, 44, akivel már régóta van kapcsolatom, 52, akire régóta nagyon vágyom. Viszont van 30 körüli, aki szívesen lenne velem, de annyira kövér, hogy képtelen vagyok sörözésnél, beszélgetésnél többre vele. 40+, 40++ nő ismerőseim is találgatnak párt, szeretőt, barátot maguknak. Szóval, semmi pánik! :-)