Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fluffyhu

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki egy éve az mondja nekem, hogy a TV2 legjobb műsora egy olyan zenés show lesz, amiben ismert és a fiók mélyéről a hajánál fogva előrángatott énekesek ismert embernek maszkírozva énekelnek, kiröhögöm. Erre tessék: a Sztárban sztár hétről hétre egyre szórakoztatóbb,…..
Fluffyhu 2014.10.06 16:12:07
@sixx: De hiszen Frank Sinatra nem énekelte ezt a dalt. Vagy igen?
A Modern Family öt évaddal öt Emmyt nyert, ezzel már lenyomta a Cheerst (komolyan, emberek!), és ha idén is nyer egyet, akkor már a Frasiert is megelőzi, és az Emmyk történetének legtöbbet díjazott sitcomja lesz. A sorban négy címvédéstől pedig olyan magabiztosak lettek, hogy…..
Saját szememmel voltam kénytelen végignézni egy teljes vacsorát, egy komplett degusztációs menüt a napokban, miután lemerült a telefonom és otthon felejtettem a fotógépemet. (ASCII Art innen) Elég durva szituáció volt, a telefonom lemerülése még nem kavart fel annyira, de…..
Abszolút kedvenc - http://gramofon.nava.hu/960733728/aki_auton_jarni_ohajtEisemann Mihály - Füredi Imre: Aki autón járni hajtElőadja:Turay Ida és a Chappy TánczenekaraBár nincs autóm nagyon rég, erre több sincs bizony még,én egy volán mellett ülni roppant szeretnék!Ámbár azt is…..
"Győztesek, pedig otthon lúzerek" - címmel jelent meg egy enyhén cinikus cikk az Anglia Blikkjének számító Daily Mailben a Britain's Got Talentet megnyerő magyar árnyszínház csapatról. A bulvárlap az ex-hip Hop Boyz-os Szűcs Zoltán győzelmét is vitatja: az elmúlt…..
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Félve gondolok bele abba, milyen lehetett az a kétszáznál is több pályamű, amely végül nem jutott el a legjobb harminc közé A Dal című versenyben. Amit ugyanis az első adásban láttam és hallottam, az a középszintet is csak időnként ütötte meg. A formátumon tavaly óta nem…..
Fluffyhu 2013.02.03 21:56:05
@Arthur55: Mariana-árok, te paraszt. A kilométer pedig rövid o. A Mariana-árokban volt eddig a Föld legmélyebb pontja, de mostantól a te IQ-d az.
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
Fluffyhu 2013.02.03 11:23:39
@antimason: ez akkor lenne igaz, ha emelt díjas sms-ekkel lehetne szavazni. De ebben az esetben alapdíjasok voltak, a tévének így nincs belőlük bevétele