Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gugu45

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sohasem találnád ki, hogy honnan merít öltözködési ötleteket a Jobbik vezetője. Tudtam, hogy valahonnan ismerős ez a felsőruházat-kombó. Nico Bellic, GTA IV ..
Mai facebookos fogásunkat egy random kínai kajáldájában fotózták a szomszéd tányérján. Teljesen felesleges parázni a gyógyszeres lóhústól, amikor már garantáltan nem biofarmról származó egereket sütnek a krumplival. A halál oka egyelőre ismeretlen, de a helyes megfejtők…..
Hosszú ideje pedzegetik a kormánypárti nyilatkozók, s most egyértelművé tették: két ügynöklista lesz. Egy nyilvános és egy nem nyilvános. Utóbbin (vagyis tehát továbbra is az ismeretlenség homályában) azok maradhatnak majd, akikről a hatalmon lévők úgy döntenek, hogy annak…..
gugu45 2012.06.04 06:27:27
@anonymand: Én alapvetően hiszek mindenkinek,és nem feltételezek senkiről semmi rosszat. Azt viszont nem hiszem,vagy feltételezet, hanem kifejezetten tudom, hogy akiból fideszes lett, az nem fog a nyilvános listán szerepelni. Még akkor sem ha úgy hívják, hogy Csintalan Sándor, vsgy Pozsgai Imre, netán Kövér László. Tudom ez valahofy úgy működik, hogy Pokorni apuka, ha nem vállalja az együttműködést akár 9 évet is kaphatott volna. Tehát áldozat! (Azt nem feszegeti senki, hogy azért a 9 évért valamit tenni is kellett?! Megzsrolni ugyanis csak azt lehet akinek "van vaj a fején". Mécs Imre hazaáruló, mert őt "CSAK" felakaszthatták volna, ha nem áll be a sorba. Ha lehetne egy kérésem egy kis szivességet: Valaki (akinek van fölösleges) küldjön már nekem egy "Könnyező Pokorni" szobrocskát.
Üdv mindenkinek.