Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azvanhogy

56 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csitriblog Aggódás... 2013.03.28 01:30:44
Van olyan éles határvonal, amikortól gyermekünk felelőssé válik tetteiért? Van olyan csodás pillanat, amikortól a szülők kívülálló megfigyelőként tekintenek gyermekük életére, és vállukat rándítják, hogy "ez úgyis az ő életük"és nem éreznek semmit? A 20-as éveimben…..
Csitriblog Álomgyerek? 2013.01.09 19:38:25
Mindannyian, akik gyerekről álmodnak a majdani jövőben, egy olyan angyali csöppséget képzelnek el maguknak, mint egy kis angyal. Egy okos, kedves, imádni való, tüneményes kis cserfes tündérbogarat, aki mindenkit egy pillantással le vesz a lábáról a hatalmas boci szemeivel. Ez a…..
Csitriblog Az őszinteség kicsiben 2013.01.07 13:36:05
"Szeretlek""Úgy, ahogy a nagyok teszik?""Nem. Én igazából" Milyen furcsa, de mégsem gondolom, hogy lenne bárki, aki mindezeket megkérdőjelezné. Miért van az, hogy a gyerekek még igazán szeretnek? Hogy csinálják, hogy ha rájuk nézünk, egyetlen hatalmas lüktető szeretetbombát…..
Csitriblog Fészbúk előtt 10-zel 2013.01.07 12:11:14
..
Csitriblog A meztelen igazság 2013.01.06 15:56:25
Különösebb komment nélkül.... ..
Csitriblog Disney és én 2013.01.06 15:39:33
Vettem a bátorságot, és összegyűjtöttem egy kupacba azokat a gyűrűket, amikre hajlandó lennék igent mondani egy esetleges eljegyzés alkalmával. Nézzetek bolondnak, vagy furcsának, ahogy tetszik, de azt hozzátenném, hogy kapcsolatom a Disney világgal és a mesevilággal szorosabb,…..
Csitriblog SORRY 2013.01.06 15:30:42
Gondoltam csinálok egy ilyet, és megosztom veletek. Használjátok egészséggel :)..
Ha valaki megkérdezi, miért választottam a gyógypedagógiát, szavak nélkül leginkább ezzel a képpel felelnék. Szavakban kifejezni nehéz, mennyi vidámság szorult ezekbe a csöppökbe, mennyi pozitív energiát árasztanak embertársaik felé. és legfőképpen azt szeretem ebben az…..
Csitriblog Meseország kapujában 2013.01.06 15:18:35
Qqcska, sziasztok, rég jártam erre. De visszatértem :) És indítanék egy érdekes kérdéssel... Ti rá tudnátok vágni egyből a választ a fenti kérdésre? Esetleg kiegészítenétek valamivel? Én az első percben úgy gondoltam, tudom a választ. Sőt. A második és a harmadik…..
Kezdjük ott, hogy utálom a feta-sajtot. A másik, hogy olyan éktelen gazdasági pofátlanságra hívták fel a figyelmem, amit kb. csak Görögországban néznének el (ott élőknek, vagy beutazó turistáknak). A biztosítékot – nálam, és a kedves idegennél is – a következő, a…..
azvanhogy 2012.09.25 13:37:19
kedves poszt-toló...
egy rövidke gondolatot fűznék hozzá. a formanyomtatvány átvett sablon alapján került fel az ETR-be. a "HÖK tagságért plusz pont jár" bejegyzéshez egy külön fórumon szóltunk hozzá, mégpedig úgy, hogy elmondtuk a PK SZMSZ ide vonatkozó pontját, így a hallgatók is tudomást szereztek erről. másfelől azt is elmondtuk, hogy nem akarunk annyit variálni már az idei szoctám űrlapon, mert így is 3x lett kicserélve, mégis elmondtuk, és több helyen az ÉRINTETTEKNEK elküldtük, hogy erre a pontra SENKINEK nem adunk külön pontot. továbbá: ellenben a közhiedelemmel, nem büdös a munka senkinek aki itt valamilyen posztot tölt be, első kézből tudom, hogy a DJB elnöknek 3 munkahelye van a HÖK-ön kívül, és nem részesül juttatásban szoctám ügyileg. de ha már így felvetült ez a kérdés, akkor én is feltennék egyet: hogy lehet az, hogy a művészeti kar elnöki tanácsadójának megválasztásáról sehol nem találok írásos dokumentumot? tovább megyek, hogy van az, hogy az egykori EHÖK elnök megkapta a szoctám legmagasabb megkapható összegét, és mindenki szemet hunyt felette? hogy van az, hogy kegyvesztett egykori bukott elnökök összefognak azért, mert sértett kis lelküket úgy próbálják gyógyítgatni, hogy másokban keresik a hibát? és itt álljunk meg, mert ha már anyagiakról beszélünk, nem is olyan sok évvel ezelőtt igen nagy botrány kerekedett pénzügyek miatt. a hallgatóknak erről nem dicsekszünk? úgy gondolom, hogy söprögessünk a saját házunk táján, és ha problémát találunk valahol, akkor vállaljuk az arcunkat, és álljunk oda az illetékes elé. itt kezdődik az általános intelligencia. továbbiakért megtalálható a teljes PK HÖK delegációja a kijelölt irodában.
Csitriblog Tapintat 2012.06.20 00:57:00
Ismeritek azt a fajta tapintatlanságot, ami már annyira bunkó, és nyers, hogy teljesen ledöbbensz, és igazából okod sincs rá hogy haragudj/lehordd/bármitreagálj... na hát ez a párbeszéd remekül illusztrálja mindezt. és milyen érdekes, pont egy ilyen emberrel találkoztam ma, de…..
Csitriblog BrainFuck 2012.06.20 00:46:00
ismeritek az agyfsz érzést? nos igen. pontosan ezt érzem, amikor meglátok bizonyos embereket az életteremben, mindenféle fontos, életbevágó ok nélkül. mondjuk az étteremben az ingyenkajálós trógereket, akikből sose fogok megélni...…..
Csitriblog Napi sellő 2012.06.20 00:38:00
tudnivaló, hogy a sellőknél már csak a gyerekek állnak magasabb helyen :) hát még a kettő kombinációja :) ez a mütyüszke remekül mutatja, milyen szintű lelkibéke iránt ácsingózok :)…..
Csitriblog Csokitolvaj 2012.06.07 19:22:00
Azt hiszem, ehhez túl sokat nem kell hozzáfűzni :) Ki ezért, ki azért, ki így, ki úgy... de valamilyen formában a legtöbb ember szereti a csokit :) (én mondjuk elég korlátozott minőségben/mennyiségben) de a Gombócartúroknak itt egy vidám kis gif :D ..
Csitriblog SimsalaGrimm 2012.06.07 19:08:00
Biztos vannak még rajtam kívül olyanok, akik szeretik a meséket, és nem tagadják le, hogy bizony vannak/voltak olyan mesék a Minimaxon is, amit szívesen néztek. Nekem az egyik kedvencem a Simsala Grimm. Ezeknek a részei is megtalálhatók online, mégpedig a YouTube-on, csak kissé el…..
Csitriblog Napi sellő(k) 2012.06.06 21:51:00
Drága barátném még nem tud róla, de farsangkor beöltözünk. bizony. az első alternatíva a következő: A második csak akkor lép életbe, ha arany szívem nem akar velem baromkodni. és nekem kell vállalnom a sellő szerepét (mert eleve azt akarom, csak testi adottságok... őhm...…..
  1937-1959: "passzívak vagyunk, visszafogottak, és klasszikus szépségideálok. Olyan álmodozók vagyunk, akik várják a hercegük eljövetelét..." hát igen. ez a leginkább jellemző erre a korszakra: tétova hercegnők, akik világháborúkat robbantnak a szerelmükkel. 1989-1992:…..
"Ohana, azt jelenti család.. és a családból senkit nem hagyunk magára... nem felejtjük..." hangzik a szívszaggató mondat Stitch szájából (1óra4perc26-nál...) :D de ez a nyaklánc, talán egy kicsit mégis túlzás... :) De Stitch megér egy linket: ..
Csitriblog A halál pillanata 2012.06.06 20:41:00
Erről a képről nem tud más eszembe jutni, mint Tim Burton Nagy Hal c. filmje, amiben a boszorkány szemében látni lehet a majdan elkövetkező halálunkat. Érdekes lehet. hogy nézem, azon töprengek, hogy mennyire valósnak tűnik az az elképzelés, hogy ez történik velünk, ha megcsap…..
Csitriblog Király fülesek 2012.06.06 20:37:00
ez a kis aranyosság az új projektemet képezi. szerelem volt, első látásra :) nem különben a párja, ami meglepő módon még ennél is jobban tetszik, íme: Hát azt kell mondanom, gyönyörűek! Szóval elkezdek rá kuporgatni :)..
érdekes képre bukkantam, és igazából ezeket mind tudjuk, de kevesen gondoljuk őket át ennyire... így fel sem tűnik a hasonlóság sokszor, ha csak valaki rá nem világít :)   Az Univerzum csupa rejtély. ezt mindenki így gondolja szerintem. de ami igazán fontos, hogy mi is csak egy…..
Csitriblog Álomház 2012.06.06 20:15:00
szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol annyit keresek, amennyiből futja egy ilyen vityillóra :) ..
Ezt a képet csak szeretném megosztani veletek, mert kivételesen rettentő jól sikerültek :) ..
azvanhogy 2012.06.06 20:13:13
@PrincessMaja: Ursula valóban nem hercegnő. csak így egyszerűbb volt leírni a poszt címét :) remélem nem haragszol...
Emlékeztek az Adam Sandleres posztra? írtam benne egy ominózus talkshow-ról, amiben a frissen született lányáról mesél, kicsit poénosra véve a figurát. ha már így előkerült, akkor csatolom nektek, kiemeltem a lényeget:  "A: I've got a nice little girl, and she's at home with her…..