Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legolvasottabb

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves látogatók, nekem oly drága kommentelők! Igyekszem mindekinek válaszolni. Moderálás nem lesz, mert ez nem jógyerekblog, valamint a moderálás az nem a jógyerek-szokás szerinti törlés [dürüllés] , hanem valami más. De a fatengelyes blogmotor nem bir el ennyi kommenttel, hát…..
Orbán Viktor egyesítette tegnap a szocialista pártot, és politikai rocksztárt faragott Gyurcsány Ferencből. Sokan sokféle módon várták a tegnapi napot. A jobberek dédelgették az ügyészségről kifelé már láncon vezetett Gyurcsány képét, akit odabent megfingattak jó…..
Újabb fejezettel színesedett a zuglói import önkormányzat működését felvázoló kifestőkönyv. Igen, mi zuglóiak olyan hülyék vagyunk, hogy nem találtunk a kerület vezetésére alkalmatlan helyi hülyét, hanem importáltunk magunknak. Meg segédbohócot is mellé, naná. Aztán…..
A holnapi Képviselőtestületi Ülésen alábbi előterjesztés szavazásánál  kiderül, hogy a többségében kormánypárti képviselők csak azt szeretik, ha másoknak kell megfogniuk a költségeket, vagy maguk is hajlandóak lemondani (plusz) jövedelmük egy részéről. Nem…..
Igazi jutalomjáték volt tegnap a parlamentben. A fideszes és jobbikos képviselők úgy várták a napot, mint egyszeri közalkalmazott a postaládából kibuggyanó teszkómagazint. Orbán Viktor marketingigazgató meg kitett magáért a Nagy Őszi Kiárusítás alkalmából: a leárazott…..
Élet a fészbúkon (fb-n)   Tulajdonképpen a közösségi oldalak tökéletes szociológiai esettanulmányok. Szerencsére elég változatos az ismeretségi köröm, így életkor, nem, foglalkozás és pártszimpátia alapján a legkülönfélébb emberek megnyilvánulásait…..