Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beteges

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis Blog!   Újfent rákényszerültem - a tervezettnél jóval hamarabb -, hogy írjak Önöknek.Az elmúlt nap folyamán ultrahangos vizsgálatra voltam hivatalos - kismamaként ez nem is annyira meglepő. Azonban annál inkább az, ami ott történt.  Egy héttel ezelőtt…..
Beteges 2011.09.10 20:46:39
Tavaly történt, hogy átjelentkeztem a lakásomhoz legközelebb eső háziorvoshoz.
Gondoltam, hogy jelentősen csökkenni fog az esetleges várakozási idő. Ha másért nem, hát a közelségből adódó időmegtakarításból. Tévedtem! Tudni kell, hogy a rendelés hétfőn, szerdán és pénteken reggel 7.00-11.00-ig tart, kedden és csütörtökön 13.00-16.00-ig.
Én hajnal 4.00-kor kelek, 5.00-kor indul a buszom a munkahelyemre és 14.45-re érek haza. A délelőtti rendelésre szabit kellene kivennem, de a délutánira már elvileg simán oda kellene érnem! Kellene, mert a következő képpen jártam. Egy keddi napon,- belső szervi betegség miatt,-a busztól egyenesen a rendelőbe indultam, de zárva találtam. Ki volt írva, hogy ma egyéb elfoglaltság miatt, csak 14.30-ig van rendelés. Már nem engedtek be a rendelőbe. Gondoltam, majd majd csütörtökön újra eljövök. Sajnos ugyanez a felirat várt. A doktornő ugyanis a fizető magánbetegeit ment ismét meglátogatni. Sebaj,- gondoltam, majd jövő héten hétfőre veszek ki egy szabit és újra eljövök.
Hát rosszul gondoltam. A doktornő ugyanis egész héten szabadságra ment és az a doktornő helyettesítette, akinek a körzetéből eljöttem. Na, akkor mégsem megyek be, hanem majd jövő héten újra jövök. Hétfőn űjra szabit vettem ki és legnagyobb meglepetésemre, csak az aszisztenseket találtam a rendelőben, ugyanis a doktornő az előző heti helyettesítést adta vissza a másik doktornőnek. Na de miért a saját körzete rendelésén? Azt a tanácsot adták az aszisztensek, hogy ha sürgős, menjek el a város másik végében található rendelőbe, mert ezen a héten ott rendel.OK! Kerékpárra ültem és felkarikáztam. Már az gyanús volt, hogy tele volt a rendelő betegekkel.A 7.00 órakor kezdődő rendelésre 10 órakor még nem érkezett be a doki, mert a magánbetegeinél volt. Ekkor feladtam! Elmentem egy szakorvosi magánrendelésre. Nem kellett szabit kivennem, mert délután 15.00-19.00-ig rendelt, nem kellett várakoznom viszont 5.000 Ft-ért azonnal foglalkoztak velem és ezzel véget ért a kálváriám.