Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lylyom

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, mindenki jól olvasta a címet. Létezik olyan, hogy vegán cukrászda, bár még ritka, mint a fehér holló. Éppen ezért is örültem meg annyira, amikor megtudtam kb. 2 hete, hogy frissen nyílt Budapesten, könnyen megközelíthető helyen egy vegán cuki. Hurrá, lehet menni valahova…..
#390 A kizárólag cicák gyomrában szaporodni képes toxoplasma gondii nevű élősködő a macskahúgynál is félelmetesebb fegyvere a cirminek. A macska szervezetéből az ürülékével együtt kikerülő parazita megfertőz mindenkit, aki kapcsolatba kerül vele és egészen elképesztő…..
Érthetetlen módon kevés szállodában lelkesülnek be, ha a kedves vendég a macskájával együtt érkezne. Szilvi több helyen érdeklődött, és első körben olyat helyeket talált, ahova nem, felárral vagy csak raktárra néző szobába mehettek volna: A problémám nem érinti az…..
lylyom 2013.10.28 21:44:18
@határon: Az esztergomi A Bazilika alatt panzió maximálisan cicabarát!Az ott dolgozók is nagyon kedvesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
2013. augusztus 23.-án Budapesten az Erzsébet téren, a rabszolga-kereskedelem és annak eltörléséről való megemlékezés világnapján tartották meg szerte a világ nagyvárosaiban vegán állatvédők a demonstrációjukat. A cél halhatatlanná tenni a már rég leölt izraeli tejfarmon…..
lylyom 2013.08.26 20:17:21
@Punxsutawney Mormota:
Nyugodtan ki lehet hívni a gyámhivatalt. A gyerekem 4,5 kg-mal és 60 centivel született úgy, hogy terhesség alatt már vega voltam. A gyerekem 1 évesen 12 kg volt. Hát... nem tudom, hány 5 hónapos 12 kg-os gyereket láttál, de az biztosan nem ezen a bolygón élt. (Mert hogy azt írtad, 7-8 hónappal van elmaradva.)
17 fok volt a lakásban, a gyerekem most másfél éves és egyszer sem volt beteg annak ellenére, hogy 3 macskával élünk együtt, vele jártam dolgozni stb. 17 hónaposan jár és most kezd beszélni. Védőnőhöz 2 havonta járunk, félévenkénti laborvizsgálattal tudom bizonyítani, hogy a gyerek egészséges. De azért csak nyugodtan hívd rám a gyámhivatalt, hadd mulassanak ők is egy kicsit :D
Istenem, embereknek nincs jobb dolga, mint az én magánéletemmel foglalkozni?:)
lylyom 2013.08.26 22:07:34
@Toma001: Tudod, rám azt mond ez a féreg, amit akar. De kétlem, hogy valaha is látta volna a gyerekemet élőben, mert akkor nem mondana ilyet. Méghogy lassú és bamba... szívesen "kölcsönadom" neki egy napra, nem lesz kilométerhiánya...
Először felháborodtam rajta, de most már csak szimplán lehánynám, ha lenne annyi gerinc benne, hogy a szemem elé álljon.
Mindenesetre köszönöm, Toma :D
Valami archívumból előkapott kép lehet, nem tudom mikor készült, de mindenképp aranyos fotó: a városligeti tóból (vagy az állatkertiből?) átruccant pár tőkés réce a Benczúr utcába. Hogy miért, az mondjuk rejtély számomra. (A fotó amúgy egy terézvárosi ingatlanpiac…..