Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaVaMo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
NaVaMo 2011.09.10 16:11:59
Ebben az országban mindenki fizet mint a katonatiszt, úgyhogy bocsánat, de nem sajnálom a munkáltatót, aki valószínűleg (ha életben akar maradni) a vállalkozását feketén vagy szürkén műveli. Sajnálatos, hogy ennyit kell fizetni, de bocsánat én is baromira sajnálom hogy a fizetésem java a mindenféle mondvacsinált járulékok miatt levonásra kerül. Közvetve mi fizetünk mindent. Nem etikus dolog bejelenteni 3 hónap után h "terhes vagyok", de ahogy a munkáltató sem etikus, ugyanúgy a munkavállaló se lesz az. Erre van kényszerítve. Lehet itt fujjogni, de míg a szóban forgó munkáltató nagy valószínűséggel feketén csinál ezt-azt (vagyis nem fizet rendesen adót), addig a munkavállaló a fizetéséből igenis kőkeményen adózik.

Ha az lenne az elfogadott nézet, hogy a leendő anyukákat kerüljék a munkavállalók, mint a leprást, akkor a nők jogosan várnák el, hogy életük párja ELTARTSA őket! Na erre persze gondolom a kommentelő kedves férfiak most keményen felhördültek, igaz?

A GYES-en lévő anyukák szerepe pedig igenis NAGY. Nem csak etetnek, tisztába tesznek, böfiztetnek, mosnak, főznek, takarítanak, sétáltatnak stb. stb., hanem ŐK azok, akik a jövő nemzedékét felnevelik. Rá lehet bízni gyerekünk nevelését a (havi kb 80eFt-ot kereső) bölcsis dadusra is, aki nyilván ezért a pénzért (jogosan) nem fogja kiköhögni a tüdejét. Megcsinálják ami szükséges és ennyi. Vajon miért van ennyi érzelmileg zavaros/sérült/étkezési zavaros/hiperaktív stb. gyerek?!?! Kb. 2 generációval ezelőtt a nők még otthon maradtak és gyereket neveltek. Nem is voltak ilyen problémák, mint mostanában. Nem mondom h a nők maradjanak otthon, de könyörgöm találjuk már meg az egészséges arany középutat. Szerintem az anya ha tud, akkor maradjon otthon a gyerekével, legyen tanúja annak, amikor a gyereke kimondja első szavait, megteszi első lépéseit, ahogy gondolom a kommentelők anyukái is tették...