Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vincent_V

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző írásomban a hölgyek megjelenéséhez kapcsolódó legfontosabb és legalapvetőbb tudnivalókat vettem sorra. Most az urakon a sor! A hölgyeknél említett első pontok szinte mindegyike érvényes a férfiakra is.Bár férfiak esetében egyszerűbb a képlet, hiszen egy öltöny és…..
Vincent_V 2013.07.16 22:17:46
@Mr. Rocketfinger: Egy másik blogban bevallotta, hogy 16 éves, szerintem ne haragudjunk rá, kinövi.
A Csillag születik amerikai felmenője, az America's Got Talent (ennek brit testvérét nyerte meg az Attraction nevű magyar árnyékszínház, ugye) idei évadának legmeglepőbb meghallgatása a tévében zseniális felvezetést kapott, hiszen az égvilágon SEMMI nem utalt arra, hogy a…..
Vincent_V 2013.06.27 22:17:57
@Koronás Udvari Chinpoko Mester: Attól még, mert nem tetszik valakinek a véleménye, megtisztelhetnéd azzal, hogy nem ilyen stílusban szólsz hozzá. Az érveidet nem erősíti a faszozás, ellenkezőleg.

Amellett, hogy nekem semmi bajom az ilyen zenékkel, én is érzem a problémát abban, ha egy 6 éves gyerek ebben a világban pörög. Nézzük távolabbról: mindenhez szabad hozzáférést biztosítani egy 6 évesnek, amit a szülei szeretnek? Abban gondolom nincs vita, hogy horrort nem nézetünk kisgyerekkel, mert még nem tudja elválasztani a valóságot a fikciótól, túl komolyan veszi, akár veszélyes is lehet. Ugyanez igaz a black metal-ra, pláne, ha a szövege a gyerek anyanyelvén van - vannak köztük súlyosan életellenesek, és nem vagyok biztos benne, hogy ezek a szülők annyira odafigyelnek, hogy mi jut el a gyerekig, és mi nem. Kinek hiányzik, hogy esetleg kárt tegyen magában, mert éppen úgy hat rá a Mayhemtől a Life Eternal?
Vastagbőr Az országvédelmi terv 2011.09.12 14:18:00
Újabb parlamenti ülésszak nyitány, újabb akcióterv, a sokadik a sorban. 1. Zéró tolerancia és hajtóvadászat az uzsora ellen. Törvénybe kívánják foglalni, hogy 30 százalékos THM felett ne lehessen hitelt nyújtani. Az uzsora elleni fellépés jegyében csökkenteni fogják…..
Eredetileg a svájci bicska és a nagy magyar benzinkútlánc kapcsolatáról szerettem volna egy pikáns történetet elmesélni, de a tegnapi rögzített árfolyamos végtörlesztős bejelentés után ebből csak Svájc marad, meg az ő jó öreg devizájuk. Majd talán visszatérek egyszer a…..
Vincent_V 2011.09.11 09:29:02
@Jester: Ilyen magabiztossággal ekkora szamárságokat írni... ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

Amúgy elképesztő, hogy mennyi pénzügyi analfabéta tobzódik az ilyen fórumokon. És mivel a többség ilyen, főleg egymást olvassák, és így csak egyre magabiztosabban ismételgetik az olyan nonszenszeket, mint pl. Jester. Szükséges lenne feltámasztani az "állampolgári ismeretek" tantárgyat a középiskola vége felé, hogy ezek az emberek legalább minimális gyakorlati ismeretekre szert tegyenek a hétköznapi világról, amelybe kilépnek. Sajnos az emberek most úgy vesznek igénybe pénzügyi szolgáltatásokat, hogy halvány fogalmuk sincs azok hátteréről. De ez így is marad, mert az államnak ez az érdeke - így lehet ostobaságokkal parasztvakítani.