Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Géza_bácsi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cottbusi tornász Világkupán egy nagymama mindenkit megszégyenítve felpattant a szerekre. VIDEÓ!Ezekhez a képekhez és videókhoz nem tudok mit hozzáfűzni, bocs... :) Csak annyit, hogy a mamit Johanna Quaas-nak…..
Géza_bácsi 2012.04.07 18:34:53
@stevejobsandbillgates: Egy ilyen felhasználónévvel persze hogy mindig mindent mindenkinél jobban tud az ember fia. Ha fiú egyáltalán... Szemüveggel igenis lehet tornászni. Tulajdonképpen egy-két küzdősportot kivéve bármit űzhet egy szemüveges. Persze nem mindegy, hogy milyen a keret, a lencse, de akinek tényleg fontos, áldoz rá. És a németeknél (mert a néni is az) komoly hagyománya van a minőségnek...
Géza_bácsi 2012.04.07 18:56:40
@stevejobsandbillgates: Bocs, az előbb kimaradt egy példa: Anaka Benink (amerikai tornászlány) tavaly nemzeti bajnokságon lett dobogós. És minden gyakorlatát szemüveggel végezte.
Megtalálták London legrégebbi Tudor-kocsmáját posztom olyan nagy sikert aratott, hogy egyértelmű volt, meg kell ismerkednünk a Tudorok konyhájával is. Furcsa dolgok derültek ki.   A Tudor-korban az angol nemesség híres volt bőséges táplálkozásáról, de még az alsóbb…..