Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaboemm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Hazahoztam a Mercit 2012.01.22 08:00:00
Tudják, az elmúlt négy hónapban – hogy is mondjam, hogy ne tűnjek teljesen őrültnek – afféle küldetéstudatom lett. Lehetetlen dolgot készülök megvalósítani: oldtimerrel szeretnék járni. Persze nem minden nap, hiszen hűséges és szintén öreg Honda Spacy robogóm az…..
Azt hiszem, csajozni nem fogok tudni ezzel a képpel Eleve nagy izgalom volt, hogy egyáltalán kapok-e meghívást a nagy össz-TC gyorsulási versenyre. Tényszerűen nézve nem vagyok TC-alkalmazott, bár minden nap bedugom a fejem a szerkesztőségbe, hogy hátráltassam a munkát egy kis…..
szaboemm 2011.09.24 09:32:36
@Brevis: Akkor majd keresem. Kösz
Két műszak között ma voltunk vásárolni. A fő tanulság az, hogy minél többet vásárolsz valamiből, annál olcsóbb lesz. Gyakori a "hármat kettő áráért" akció, így vettük a muffinokat is meg a húsos pitéket. A Tescóban voltunk, és az még mindenképpen…..
Ez is eljött végül. Megvolt az első munkanap. Igazából csak fél nap, mert délelőttre maradt még egy adag videónézés meg ismerkedtünk még egy kicsit a parkkal, és csak délután 5-től kezdődött a munkás műszakunk.Hulla vagyok. No nem a munka miatt, hanem mert telezabáltam magam.…..
Azt kell mondjam, a mai nap sem volt túl húzós... De legalább elintéztük az adminisztrációs dolgokat. Szerződés, betegségek beikszelgetése meg hasonló nyalánkságok. Egy óránál többet, mondjuk, ez sem vett többet igénybe, node holnaptól már kezdődik a komoly eligazítás, és…..