Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gry01

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
WTCC Hírblog Itthon is... 2012.04.27 22:47:00
Bizonyos szempontból az év legszebb időszakát éljük. Gyönyörű az idő, és nagy választék van autóversenyből. A hétvégén a Szlovákiaringen WTCC és ETCC fordulót rendeznek, négy magyar részvételével. Eközben itthon a Hungaroringen startol a gyorsasági országos…..
Az elején úgy voltam vele, hogy nem akarok róla beszélni... Én abba a kategóriába tartozom, aki Norbi előtt is nézte a WTCC-t, és aki magyar résztvevő nélkül és nézné. De azért egy ilyen hétvége az én kedvemet is el tudja venni, mert mindig nagyon szurkolok Zengőéknek. Most…..
gry01 2012.04.16 13:47:58
@mennyi?husz!:
Ne ess tévedésbe a DTM-el, a nevében is benne van NÉMET (Deutsche Tourenwagen Masters. Tehát Merci, Opel, Bömbi, és az Audi versenyez-nek (-tek) ebben a sorozatban.
De az ALMS-ben nyomják a Corvette-t (a hétvégén nyertek is LongBeach-ben), illetve ha jól tudom, készül a Camaro GT versenyekre szánt autója.

Ui. (Lantinak): A hétvégén kipróbáltam az eurosportplayert, és tetszik, de a vasárnapi közvetítést magyar helyett valami szláv nyelven adták magyar zászló alatt. Nem drága, de ha már fizetek valamiér, akkor azt kéne kapnom amit kértem....
Azért Neked írom, mert Te közelebb vagy a tűzhöz, hogy panaszkodj, én meg kuka vagyok angolból. ;)
WTCC Hírblog Gyönyörű 2011.10.07 22:13:00
Ez nem WTCC, de senki nem mondta, hogy csak azzal foglalkozunk. Míg mi a VB-n kétségbeesetten várjuk a gyárakat, Angliában egyre-másra építik a szebbnél szebb privát autókat. Most mutatták például be az új NGTC-s Vauxhall Insigniát. Dögös festés, dögös autó. Kinek kellenek a…..