Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speeder04

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyros ajánló Gárdonyi rémálom 2009.07.30 12:11:00
Sajnos ismét egy borzalmas gyrosról kell beszámolnom. Gárdonyba utaztam, hogy a hőséget a tó vízével enyhítsem. Ez sikerült is, de mint az ilyenkor lenni szokott, én is kissé megéheztem. Így hát vetettem egy pillantást a gárdonyi szabad strand kínálatára. A gyros fel volt…..
speeder04 2010.02.17 15:13:51
Lenyúlás, elhallgatás, nyílt színi kalmárkodás: ezek már nem csak a politikai, hanem a közértpénztárosi osztály tagjaira is jellemzőek J. szerint. Olvasónk, mondjuk ki férfiasan, Törpgate-et kiált, amennyiben súlyos visszaélésekkel (konkrétan elhókuszpókosodással!) vádolja…..
Kezdjük a hetet egy pörgős ügyességi cuccal, az egészen eredeti The Line Game: Orange Editionnel. Egy narancssárga vonalat kell végigvezetnünk a labirintusszerű pályákon, mielőtt kifogy belőle a nafta. A vonalat a pályákon elszórt narancsgerezdekkel lehet feltölteni, és…..
A Music Catch egyszerűsége ellenére nagy siker volt anno a KMK-n, és biztos vagyok benne, hogy a most megjelent második rész is sokak kedvence lesz. A feladat ugyanaz, mint az elődben: a kellemes zongorazene ütemére megjelenő színes bigyókat kell összeszedni a pirosak kivételével. A…..
Nagyon szeretem az ilyen játékokat, mint a The Space Game. Nincs benne világrengető grafika, viszont ötlet annál inkább – szép példa arra, hogy lehet még újdonságot vinni a lövegtornyos stratégiákba. Kell építenünk energiagenerátorokat, amikből az energiát a megfelelő…..
Péternek köszönjük a Guess the Google linkjét, ami kellemes kis asszociációs játék: a bevágott képek alapján kell kitalálni, hogy melyik szóra adta találatnak a képeket a Google. Némi angol nyelvtudás természetesen kell a játékhoz, de azért nem vészes a dolog. A világ legjobb…..
Igen, tudom, hogy sokan utáljátok már a tower defense (aka. pokoli lövegtorony) típusú játékokat, de a Gemcraftnak muszáj helyet szorítani, mert bár csak néhány perce játszom vele, máris a műfaj legjobbjának tartom. Beküldője, Kael „a várvédős játékok új…..
pspgalery Változás 2008.07.03 18:08:15
Hamarosan nagy változás következik be. Mégpedig egy teljesen új weboldal, mely jobban áttekinthetőbb és szebb lesz reményeink szerint. Hamarosan két új tesztet is írok, ami remélem már az új weboldalon lát napvilágot. Addig is segíthetitek munkánkat.Lehetőségetek van…..
speeder04 2008.07.28 00:05:03
ZeroCool újra valami hihetetlen egy Stuntvideót rakott össze. Vágás is ismét már-már betegesen durva.(A tényleges stuntok másfél perc után kezdődnek). Gratula   ..
speeder04 2008.06.30 00:37:09
A mai képet Kiss Nikolett küldte. :) Azt hiszem nálam új értelmet nyert az a kifejezés, hogy "minden ami szemszájnak ingere" :D..
A következő képeken megint egy érdekes utcai kompozíciót láthatunk. Köszi, Kyle...
speeder04 2008.06.03 16:38:14
Na azért az is valaki aki ezt így le tudta fényképezni. :) Köszi, ventusz!..
speeder04 2008.06.03 16:34:11
Elképesztő, hogy miket kapok néha, de eddig szerintem ez a legérdekesebb sorozat ami érkezett. Lukacsmacska küldte a képeket. Szerintetek hogy készültek? Vagy talán valóban UFO?Holnap közöljük a megoldást..
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..
Hello, újra itt vagyok, és szeretnék egy játékról írni, amit már párszor emlegettem, és szerintem elég sokan hallottak már róla, vagy valamely testvéréről. Nagyon szeretem ezt a játékot, és már látatlanban a kedvencemmé nyilvánítottam amikor az első videót megláttam róla.…..
Lehet, hogy ez egy kicsit személyes, de csináltam egy játék bemutatót, csak hogy kipróbáljam milyen. Igen, tudom, hogy nagyon halnk, de erre van a hangfalon a tekergető gomb ;-)   Megvan a 10.000-dikkk látogató!!!..
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
speeder04 2008.05.13 21:21:55
Szóval igencsak időleges már ez a téma. Március 4-e óta boltokban van amcsiban, az ügyesebbek már beszerezték itthon is ^^ A játék röviden 'isteni', és nem fogok sajnálni egy percet sem hogy leírjam ezt nektek, és a tetszéseteket látatlanban megnyerjem!Szóval a mostani tesztem a…..
pspgalery World Tour Soccer 2007.10.30 00:45:00
"...Igazi, hamisítatlan PSP-fociélményre vágysz? A jelszó: World Tour Soccer...." Ezzel a két mondattal indítom első focis tesztemet. Ez volt a második focis játék amivel játszottam PSP-n, ezelőtt a FIFA 06-tal nyomtam. World Tour Soccer...Ez a név sokat mond szerintem…..
Subba Mindennek a vége: privi.hu 2006.12.14 22:35:00
Mi itt a Subbánál büszkén állíthatjuk, hogy nagyjából a komplett magyar internetet láttuk már. Soha semmin nem lepődünk meg, az olvasók által beküldött linkek többségét látva még a szemöldökünket sem húzzuk fel. A privi.hu azonban más. A privi.hu ugyanis a magyar internet…..
Ez aztán egy jól időzített fotó. Köszönjük, SunVice...
speeder04 2008.04.22 15:57:04
Lennox megint hatalmasat alkotott. Remélem még sok ilyet készít! ..
speeder04 2008.04.22 15:51:27
ZeroCool őrületes stuntvideója. Az ilyenekért is szeretjük a GTA-t. Nagyszerű videó, nagyon zenére optimalizálva! ..
Üdvözlök minden kedves olvasót. Ebben a tesztemben a kedvelt arcade game sorozat legújabb tagjával: a Tekken 5 Dark Resurrection-nel foglalkozom. Bevallom őszintén én imádom a verekedős játékokat és a PSP-m is az ilyen stílusú játékokért vettem meg. Sok ember arra gondol, hogy az…..