Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manna61

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Andrea az El Caminón Gyorsjelentes 2011.10.01 22:16:00
Sziasztok! Uzenem a lanyoknak, hogy tegnap a koveket letettem a Cruz de Ferronal, remelem mar erzitek, hogy mennyivel konnyebb minden!!! Mar azt sem tudom, hogy hanyadik napja vagyok itt. A napok nagyon egybefolynak, illetve nincs jelentosege az idonek. Csak azt tudom, hogy kozeledik a vege es en…..
Sziasztok! Leonbol irok, ez egy nagyon szep varos, gyonyoru katedralissal. A mai nappal uj szakasz kezdodik az utamon, mert elvaltunk Krisztivel, innentol egyedul folytatom az utat. Nem kell aggodni, nincs semmi gond, egyszeruen csak arrol van szo, hogy o gyorsabban halad en pedig nem szeretnem…..
 Sziasztok! Burgosbol irok, egy nagyon jo, felujitott szallasrol. A burgosi katedralis lenyugozo! Eddig minden OK, szinte hihetetlen, de meg mindig nincs semmi vizholyag a labamon, valoban, ahogy Lhara irta a KEEN cipomnek es a vastag turazokniknak tulajdonitom a sikert. Igen, az elejen ugy…..
 Hello Mindenkinek! Tul vagyok az elso nap kinszenvedesen!!!! Szo szerint kell erteni, nem biztos, hogy megegyszer menne! Iszonyu nehez volt, vanszorogtam, este 8-ra ertunk be a Roncesvalles-i tomegszallasra, de megcsinaltam! A mai nap sem volt konnyebb, a nap 7 agra tuzott, de mar idaig is…..