Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TiniMutantHero

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
TiniMutantHero 2011.09.09 14:19:56
@Bloodscalp: közvetlen bizonyítékom sosem volt,hogy csalnak a csapatok, velem sose közölték :) te mennyiért csalnád el a blasz-3as Matyóhímzés - Tarkaboci rangadót? egy sörért? vagy 5000 forintért?

de szerinted ha mlsz küld a kispályás sörmeccsekre, akkor nem csalom el??? talán inkább nem hívnak oda többet vagy meg is vernek.

@is: @Sokorai_Atala: @csodalámpa: @zati: @Németh András: @BL86: fenti részben reagáltam a kommentetekre
TiniMutantHero 2011.09.09 14:42:45
@Bloodscalp: szerintem jó lenne, ha nem tennél ilyen megjegyzéseket, hogy 'k* szánalmas'. melyik megyéről beszélsz? mert budapest 3-ad osztály, ami az 1bét is beleszámolva HETED osztály. nem, nem találkoztam ilyennel bajnokin, ahogy írtam, ezt sosem velem beszélték meg. de továbbra sincs köze a témához, hogy én 2000-ért vagy 4000-ért megyek el egy EDZŐmeccsre. Gondolom az nem olyan fontos a csapatoknak, hogy egy felkészülési meccsen ilyen pénzt osztogatnak egymásnak. azt nagyon is helyeslem, hogy mlsz rendezvényre mlsz által küldött jv.-k menjenek.
TiniMutantHero 2011.09.09 14:58:44
@Bloodscalp: igazából nem értem, miért kaptad fel így a vizet. egyáltalán nem emlegetik a blaszt külön, csak én és szerintem Randomspori is a budapesti bajnokságban működik, ezért a budapesti viszonylatokat írta le. de inkább miért nem írod le, hogyan működik nálatok. azt meg pláne nem írtuk egyikünk se, hogy jó vagy jobb lenne a budapesti foci. saját véleményem, hogy elég szánalmas a budapesti foci, hiába van sok csapat.
nagyon megrázott a szembesítés, örülök, hogy a magyar vidék ilyen gazdag, hogy erre folyik a pénz.

de ha kötekedni akarsz 5-kor nyit a morrisons2, ott mulat a sok hozzádhasonló vidéki, még eléred a sárga buszt!