Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F09

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nincs jobb ötleted, vetesd le a főszereplő ruháját, mondja a marketinges álmoskönyv, esetleg rakj mellé kisgyereket kölyökkutyával, és minden rendben lesz. A nepszamlalas.hu részére a Femina Group készített három reklámot, egy csöcsöset, egy kisgyerekeset és egy nem…..
F09 2011.09.08 22:09:41
Egyet kell értsek KLMS hozzászólásaival. Elég undorító, amit itt egyesek irkálnak. 10 évvel ezelőtt is volt népszámlálás a kérdéskör maximum aktuálisabb lett, de nem változott, maximum akkor még a szüleitek töltötték ki, és nem is figyeltetek arra, hogy miket kérdeznek.

Miért aggódtok ennyire az adataitok miatt? Ha kiteszitek facebookon és egyéb más közösségi oldalakon az egész életeteket, képeket a gyerekeitekről, barátokról, férjről, feleségről, akkor miért nem bírtok kitölteni egy kérdőívet?

Ezekkel az adatokkal nem élhetnek vissza. Nem az kell nekik, hogy Kiss Pistának a szomszéd utcából hány szobája van, hanem arra kíváncsiak, hogy az átlag magyar milyen színvonalon él. Nem az érdekli őket, hogy a fent említett Kiss Pistának, hány gyereke van és milyen szépek a lányai, hanem az, hogy milyen mértékben gyarapodik, vagy éppen csökken az ország népessége. Ami pedig tudtommal mindenkit érint. Főleg minket fiatalokat, hiszen nem árt tudnunk hogy hány millió nyugdíjas fog a nyakunkba szakadni, mikor elkezdünk dolgozni.

Ha volt anno a suliban társadalom ismeret, akkor nem ártott volna a fentebb megszólalóknak kicsit jobban odafigyelni... Tudom, hogy sok helyen nincs ilyen óra, de a fenti példa jól mutatja, hogy nem ártana, ha valaki észrevenné ezt, mert katasztrófa, amit itt olvasok.

Még egy utolsó dolog. A kérdezőbiztosok a munkájukat végzik. Keményen fognak dolgozni, hogy minden lakásba/házba eljusson a kérdőív, valamint kitöltésre is kerüljön. Nem kell bunkónak lenni velük. A kötelességüket teljesítik. Ahogy minden magyar állampolgárnak kéne tenni októberben.