Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fixactor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondják a szakértők, a magyar tévés piac a némethez hasonlóan működik, ami ott megy, az nálunk is siker, lásd még Cobra 11, Barátok közt és így tovább. Erre bazírozva döntött úgy az RTL, hogy nálunk is elindít egy amatőrszerplős antológiasorozatot A gyanú…..
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
Ilyen az amikor a valóság beszivárog a fikcióba. Amikor az itt és most létsíkja vörösen izzva lebukik az elbeszélés értelmezési horizontja mögött. Amikor az írók úgy játszanak hús-vér emberekkel, mint hülyegyerek, aki direkt a járdán hajt a GTA-ban.Gémes Antos, a…..
fixactor 2012.03.08 20:44:56
A közszolgálati televízió műsora évtizedeken át legfeljebb annyira volt értékes és érdekes, mint a teleshop: csak az m1 nem hasizomgépet és késkészletet akart ránk sózni, hanem a kormány politikáját. Az első tíz megrendelő most bónusz adóemelést és kórházreformot kap. A…..
Az RTL Klub egyetlen tavaszi produkciójában sem kapott szerepet Stohl András, pedig a színész március 5-én már szabadul a 10 hónapos börtönbüntetéséből, és az adósságai miatt azonnal fejest ugrana a munka világába, írja a mai Blikk. Korábban többen is arról beszéltek, hogy…..
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..