Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hagymácska92

25 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PiciSzöszke Szerelmes cívódás 2013.01.21 15:04:23
Nincs annál rosszabb érzés, mint amikor tiszta szívünkből szeretünk valakit, de közben az idegeinkre megy az illető nap mint nap. Meg lehet barátkozni egyes rigojákkal de ennyivel már szinte képtelenség. Amikor nem érdekli, hogy ott vagyok-e vele vagy sem. Amikor leszarja, hogy mit…..
PiciSzöszke Tanulság 2013.01.07 14:37:22
Tény, hogy megváltoztam… Amikor főiskolára kerültem szeptemberben, már tudtam hogy gyökerestől meg fog változni az életem. Középsuliban volt egy több mint 3 éves kapcsolatom, és mindvégig váltig állítottam, hogy Tomival mi örökké együtt leszünk. Aztán tavaly nyáron…..
PiciSzöszke Életem alakulása 2013.01.07 14:33:37
Néha elgondolkozom, hogy miért ilyen bolondok az emberek… Van, akinek segítő szándékkal mondunk valamit és ő egyből támadásnak veszi. Kezdő „szakemberként” szerintem tudok már egy s mást az életről, mégis úgy érzem sokan nem vesznek komolyan a korom miatt. Láttam már…..
PiciSzöszke Egy régi történet 2012.03.01 21:32:00
Most nem a jelennel kapcsolatban szeretnék írogatni, mert nem érzem helyesnek, hogy a mostani érzéseimet megosszam másokkal.. Egy régebbi történetet szeretnék megosztani veletek, ami eléggé meghatározta az életemet..Lassan már 4 éve történt. Osztálytársamnak (akivel nem voltam…..
PiciSzöszke Boldogság 2012.02.28 21:15:00
Üdv mindenki!!Mit jelent nektek a boldogság?Nekem azt, ha a barátaimmal és a párommal veszem körül magam a mindennapjaimban. Teljesen zökkenőmentesen nem éldegélhetek, de ha már huzamosabb ideig nincs egetrengetően nagy problémám, akkor én már boldognak érzem magam. Mindenki…..
PiciSzöszke Amikor rájössz... 2012.02.25 22:12:00
Amikor rájössz, hogy a szerelmednek jobb lesz mással....Akkor jön el az a pillanat, hogy tudod változtatnod kell. Már nagyjából túlléptél a szeretett emberen, sőt van valaki másod, akivel foglalkozhatsz. Mégis úgy érzed nem teljes az életed. Valamiért... Ilyenkor állj meg egy…..
PiciSzöszke Hát így ja... 2012.02.22 22:33:00
Üdv mindenkinek! :)Újra itt vagyok...Péntek esti buliban megismerkedtem egy sráccal (Bécy), akivel másnap össze is jöttem. Kiraktam Facebook-ra, és már jöttek is az üzenetek. Józsi figyelmeztetett, hogy igencsak véleménynyilvánításra adok okot pár embernek. Megköszöntem, de…..
PiciSzöszke Újra itt vagyok 2012.02.10 12:09:00
Hát sziasztok!Ahogy észrevehettétek, mostanában egyre sűrűbben írok ide. Meglátszik, hogy nincs jobb dolgom, és nem tudom lefoglalni magam rendesen.Éreztétek már magatokat teljesen elveszettnek, olyannak, hogy nem kelletek senkinek sem a világon? Ha a válaszotok erre igen, akkor most…..
PiciSzöszke Gondolatok 2012.02.09 18:08:00
Üdv!Egyre jobban vagyok mostmár a vasárnapi és hétfői napomhoz képest... Túl léptem a dolgokon, és rájöttem, hogy az élet nem áll meg, élveznem kell, amíg tehetem... Próbálok ismerkedni, barátkozni, aztán majd lesz valami velem...Egyenlőre rájöttem, hogy én egy rossz szót…..
PiciSzöszke Ilyen a szerelem 2012.02.06 17:10:00
Üdv mindenkinek! Vége lett tegnap a kapcsolatomnak Józsival. Megértettem, mert valóban nem volt már köztünk semmi értelmes, és jobb lesz így mindkettőnknek. Azért nagyon nehéz, mert én igenis szeretem őt, hiányozni fog, hogy nem bújhatok hozzá, nem csókolhatom meg, stb... Azonban…..
 Hát sziasztok!!Eléggé régen írtam, de mikor elkezdődött a vizsgaidőszakom, így elfoglalt voltam... Vége lett 2011-nek, de a 2012-es évem, most feltűnően jól kezdődött. Koleszban Szilvesztereztünk, bár nem voltunk sokan, de legalább Józsival voltam... :) Azóta viszont…..
 Sziasztok kedves Olvasóim!!Ma érdekes napom volt... Elmentem volt barátom (Tomi) családjához. Ő és az Apukája nem voltak otthon. Anyukájával leültem beszélgetni, erre jött a legkisebb Öccse, Benjámin, akit nagyon megszerettem a több mint 3 éves kapcsolatunk alatt. A másik 3…..
PiciSzöszke Ünnepek 2011.12.22 20:54:00
 Sziasztok, újra jelentkezem!!Tegnap este értem haza kollégiumból, és egy jó barátnőmmel beszélgettem Facebook-chat-en... Sajnos Encimmel keveset találkozunk, de tudom, hogy bármikor-bármiben számíthatok rá... (L)  Eszembe jutott, hogy az elmúlt 3 Karácsonyomat és…..
Történt veletek olyan, hogy jó kedvetek volt, de valamiért mégis lehangoló zenét kezdtetek el hallgatni? Velem az utóbbi napokban ez van. Teljesen labilisan érzem magam, pedig alapjában véve jó kedvem van, de mégis szerelmes/szomorú zenéket rakok be a Youtube lejátszási listámon.…..
PiciSzöszke Változások 2011.11.27 18:37:00
 Kedves Olvasóim, újra jelentkezem!! :DKb. két hete újra találkoztam azzal az exemmel, akivel több mint három évig együtt voltam. Jó volt látni, mert majdnem 3 hónapig nem találkoztunk. Eléggé megváltozott, de ez várható volt. Kedves volt, és örültem, hogy egyáltalán nem…..
PiciSzöszke Rég nem látott... 2011.11.11 22:48:00
 Volt már veletek úgy, hogy gondoltatok egy rég nem látott barátoktokra, és pár napon belül megjelent előttetek?Velem a napokban ez történt. Eszembe jutott egy régi jó barátnőm, akivel nagyjából kilencedikes koromban beszéltem/találkoztam utoljára. Nem olyan régen gondoltam…..
PiciSzöszke Fiatalság-bolondság 2011.11.02 21:25:00
 Mostanában sokat vagyok egyedül, főleg amikor nem a kollégiumban tartózkodom. Otthon néha leülök a lépcsőre -cigizgetek- és figyelem a lakótelepünkön lévő gyerekek viselkedését. Kiskoromban nekem is volt lent egy barátnőm, akivel állandóan a játszótéren bohóckodtunk,…..
 Köszöntelek újra kedves Olvasóm! Előző írásaimat, és a naplómat olvasva, nem gondoltam, hogy lehetek még boldog valaha az életben. Azonban az új Barátom bebizonyította, hogy a három éves kapcsolatomon is túl tudok lenni, és elképzelhetem mással is az életemet. Amióta…..
PiciSzöszke Elveszve 2011.10.23 01:24:00
 Éreztétek már magatokat teljesen elveszettnek? Én ma este ettől totálisan kiborultam... Fél12körül elköszöntünk Józsival Skype-ról, és azóta sem tudtam elaludni. Nézelődtem Facebook-on, és azon gondolkoztam, hogy 1-2 embert kivéve kinek is tűnne fel, ha deaktiválnám…..
PiciSzöszke Új élet kezdete 2011.10.08 00:15:29
Bár még csak nem rég írtam, most újra nekiállok gépelni, ugyanis egy jó hírt szeretnék megosztani veletek. A kedves új ismerősömmel, akiről a kezdetek óta írok, most végre összejöttünk. Ugyebár furcsa volt vele a kapcsolatom, de tegnap megkérdezte, hogy lennék-e hivatalosan is…..
PiciSzöszke Elmélkedés 2011.10.03 19:12:00
 Üdvözletem kedves olvasóim! Most is készültem egy témával, bár eléggé hajaz az előző bejegyzéseimre. Szerintetek egy ember honnan tudhatja, hogy jól dönt-e?! Én szeretnék kapcsolatban lenni most egy sráccal, de nem igazán tudom, hogy mikor fordulnak végre komolyra köztünk…..
PiciSzöszke Ismerkedés.... 2011.09.29 20:31:00
 Amikor úgy érezzük, hogy minden reménytelen az életünkben, akkor válnak derűsebbé a dolgok. Ha elhagy minket a Párunk, és azt gondoljuk, hogy soha többé nem lehetünk senki mással, akkor toppan be a szemünk elé egy olyan személy, akivel mégis el tudjuk képzelni, hogy…..
 Nem tudom, hogy ki hogy van vele.. Én eddig utáltam egyedül lenni... Nemrég azonban ott ültem Fótújfalun, és eszméletlenül jó a zene közben gondolkozni az élet nagy dolgain... Az ex barátom az mondta nekem, hogy utazgatnom kellene, és hátha felszabadultabb lennék, de nem…..
PiciSzöszke Eszmefuttatás 2011.09.16 12:17:00
A mai nap nem úgy fog elsülni, ahogy számítottam rá. Örültem, hogy találkozhatok Barátommal, erre csak holnaptól ér rá... Most megint azon kezdtem gondolkozni, hogy mit tegyek vele kapcsolatban... Újra beszélgettem a kedves ismerősömmel a Tomival való kapcsolatomról, és…..
Van egy kedves új ismerősöm, aki blogot ír, és adott egy jó ötletet, hogy hogyan tudnám kiadni magamból a mindennapos rossz érzéseimet... Teljesen őszintén ír le mindent, amit gondol, és ahogyan vélekedik az élet értelméről, az egyszerűen ledöbbent engem. Néha bennem is olyan…..