Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wolf1973

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Gyulai István Memorial 2012.08.16 09:37:12
Talán 10 év körüli lehettem, amikor először voltam atlétikai versenyen. Családi viszonylatban érdekelt voltam a versenyen, több nagy akkori sztár indult a Népstadionban. Ha jól emlékszem Carl Lewis (róla hamarosan hallani fogunk még) és Steve Cram is az indulók között volt.…..
Futóblog Futás - dementorokkal 2012.05.10 09:50:11
Na kérem, most ment el a kedvem az egésztől! Futok az Orczy-kerti salakos 400-ason és azon gondolkodom, hogy van-e itt valahol egy működőképes defibrillátor? Az edzői intelem szent és sérthetetlen, a mai napra vonatkozó instrukció szerint 2 kilométer bemelegítő futás után 6x400…..
Az elmúlt napokban futóberkekben "némi" felháborodást okozott a hétfőn napvilágot látott, majd szerdán a Fővárosi Közgyűlés által elfogadott futóversenyeket érintő rendeletmódosítás. Úgy érezzük, hogy a Futóblogon is meg kell vitatnunk a kérdést. A…..
Wolf1973 2012.05.01 17:49:42
@Cs.Csilla:
Igen, érdekes hogy Button bohóckodott 5 percet a belvárosban és le volt emiatt a város zárva, de ez nem probléma.
De 20.000 ezer ember futkorászása (a külföldi látogatók itt tartózkodása több millió ft-ot hoz a városnak), mégis gáz.
Sajnos, megint úgy ülünk a lovon, hogy a segge van előttünk. :-(
Futóblog Újratervezés 2012.01.16 14:14:00
Feltételezem mindenki megemésztette a 2011-es év futással kapcsolatos tetteit. Ez a számvetés nálam is megtörtént. A kép vegyes. Akadtak kudarcok, számszerűen kettő, emellett még egy régi terv sem jött össze, bár utóbbinak igazán nem is volt realitása. Ami ezen kívül futás…..
Hol is lehetne máshol a futóév búcsúztatása, mint a Szigeten? Érdekes dolog ez, én a magam részéről fél éve járok le a klubba, nem hittem volna, hogy ennyire rászokom a szigeti körözése. A szigeti körözésre persze nem lehet rászokni, az egy rettenetes, utálatos és monoton…..
Futóblog Hol futtok szmogban? 2011.11.20 18:18:03
Futóbolond kérdezte még a rákászkabát-poszt végén, de mostanában engem is sokat foglalkoztat a téma: mások hol futnak, ha 400% a szállópor? Nem is önmagában másokra volnék kíváncsi, mert a legsúlyosabb szmogriadóban is látok futókat Újpesten, vagy az Árpás-hídon át a…..
Október 22-én az Index sportrovatában megjelent egy cikk "Női időket futnak a férfi maratonisták" címmel. Ezzel kapcsolatban több futóismerősöm is kifejtette a nemtetszését, sőt, egyikük, Józsa Gábor, megkért, hogy tegyük közzé az alábbi nyílt levelet. ---…..
Már csaknem SZÁZAN jelentkeztek a jövő heti Futóblog versenyre, a JUST 30-ra. Roppant izgalmasnak ígérkezik, főleg, hogy hivatalosan is mérünk. Kiderült egy sor dolog (sörpad, sátor, hosszabbító, áram — hihetetlen sok apróság), ami kelleni fog még a verseny rendes…..